Novalja, Pag – dött på dagen, party på natten

Igår cyklade vi in till Novalja, som ligger ca 2 km från campingen, och är en lagom stor by. Vi behövde bland annat fylla på kylskåpet. Jag hade kameran redo, men hittade inget direkt att fota… Brukar typ aldrig hända!!


Grisbilden är tillägnad min lilla goa tös Matilda 😉 vassego 😘

Detta är en party-stad! Det dräller av ungdomar överallt. På dagen ser de väääääligt trötta ut, sen vaknar de till vid 18-tiden för att börja på det igen – puh va jobbigt! Våra grannar från Tjeckien ligger fortfarande och sover. De började festa igår förmiddag och vi såg inte när de slutade… Hörde faktiskt inte det heller! De har en stor husvagn och fyra enmannatält på platsen,  stackars de som ligger i tälten som står i solgasset nu!😄😄😄 Det är en syn att se, hade gärna fotat det faktiskt!!!

Temperaturen har sjunkit något, och kanske har vi vant oss lite oxå, för nu är det helt okej, 28,8 under markisen, man kan till och med ligga i solen en liten stund 😎 men man måste bada ofta!!!


Jag brukar använda mej av Tripadvisor för att hitta bra restauranger när vi är ute och far, I Sverige som utomlands. Jag hittade en som hette Laguna och låg en bit från centrum utmed havet. Så vi cyklade återigen in till stan i går kväll.  Fantastiskt gott och mycket trevlig personal! Det tackar vi Tripadvisor för!!!


Trevlig stad, men lite väl mycket party för vår del. Fasen va gamla vi blett 😄

Väl ”hemma” på vår lugna plats (grannarna hade nog åkt in till stan, eller däckat) satt vi och planerade vart vi skulle fara vidare – Trogir!


Fick tips att lägga ut lite kartor ibland av en bloggvän – jag har inte tänkt på det tidigare, men gillar det mycket 👍🏻 Tack Matts 😊

Vi bokade Kamp Belvidere, 5km från Trogir, i två nätter för säkerhets skull 😎 vi vill inte chansa på att det är fullt igen, som i Bled!!!

I morse blev det brunch, pannkakor och bacon – mums


Filmer tycker jag är roligt att se på bloggar, man får en helt annan bild av hur det ser ut än på foto, men då får man ju ha rejält internet…

Det har vi nu😉 så vassego 😎

5 svar till “Novalja, Pag – dött på dagen, party på natten”

 1. Vad glad jag blir, nu tycker jag om dig och din blogg ännu mera. Tänk att en karta kan göra mig så glad. Då ser jag att att ni är nära Trogir, där vi bodde tillsammans med våra ”Våra Finska kamrater”. Vilket fint ”parfoto” också. Kram till er.

 2. Ni ser ut å ha det skönt! Det var ju synd att vi missade varandra i Sobec. Vi tog också in på Bleds camping och råkade ut för regnet 😂 Ha det fortsatt fint på er resa!

  • Ja nu är här lite mer lagom varmt ☀️
   Det kom ju en liten skur i Bled ja 😃😃😃 tur det försvinner lika fort igen.
   Ha det härligt ni oxå 😊😎

 3. Men så härligt ni ser ut att ha det. Härligt med sol…det saknar vi här hemma..jo lite har vi mellan regnskurarna. Ha det bra:-) Kram

  • Ja här är superhärligt! Idag har vi flyttat oss till Trogir och en, om än bättre camping?! Ser fram emot att utforska staden om en stund 😃. Ha de gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: