Massage på stranden

Vi har gått förbi den lilla massagehyddan många gånger denna veckan och läst på skylten, (ja man ser den faktiskt t o m från där jag sitter nu 😀) men det har inte blivit mer med det än så.

  

Tills igår, eller egentligen i förgår när vi cyklade från Novalja och jag kände att jag var hur stel som helst i nacken, och hade ont i ryggen. Då bestämde jag mig för att jag skulle boka mej en massage! Micke ville oxå. Så sagt och gjort, vi skrev upp oss på listan och halv fyra i går begav jag mig den långa vägen dit, ca 50 steg 😄😄😄

Killen hette Marko och visste då vad han gjorde (det känns idag!!!) Jag tog en tjugo minuters massage för rygg och nacke, det kostade 100 kuna = 125 SEK!!! Sjukt billigt, VARFÖR gjorde vi inte detta tidigare, då hade vi hunnit med en massage till i veckan 😢 såååå himla gött!

Kommer definitivt inte bli sista gången!!!

I  morgon flyttar vi på oss, ner till Trogir 🚐🔆😎

 

Strasko beach

4 svar till “Massage på stranden”

 1. Det måste vara skönt att få behandling, under ordnade former och inte på ett badlakan i sanden, som det alltid var i Rubicone, Italien. Där gick en liten kort dam, som troligtvis var kinés. Milde tid vilka nypor hon hade. Många, många gick och ropade ”Maassadgee”, men det var bara den lilla kinés damen som hade kunder. Visst kändes det skönt efteråt. Vilken ”Himla” bra bild att sluta av med.

  • Ja det var supergott, men oj vilken träningsvärk vi har idag!!!
   ”Råkade” beställa en Cobb grill igår 😃 så den väntar på oss när vi kommer hem. Ska bli spännande att testa 😊

  • Tror säkert jag kommer bli nöjd! Micke är mer av en ”gasolgrill-kille” men jag vill ha riktig eld när jag grillar, mer känsla lixom 😀
   Ha de gott i Schweden 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: