Premiär för vårt #Kommaframöl

Förra helgen var tanken att vi skulle sammanstråla i Tjolöholm med Anna-Karin och Patrik som har Youtube-kanalen Arnstrands husbilsresor. På fredagen kom vi dock inte så långt 😆

Vi stannade redan i Galtabäcks hamn, knappt 20 minuter hemifrån! Det är ju bara så himla skönt🤩!!! att inte åka så långt när man jobbat en hel lång vecka🤗.

Galtabäcks hamn har 10 husbilsplatser där man får stå 24 timmar, det är valfritt att betala 150:-/dygnet (men så klart gör man det!!! Vi är verkligen så glada att det finns platser där man FÅR stå)! Där finns dessutom toalett för den som behöver det!

En annan anledning till att vi inte körde så långt, var att vi båda var väldigt spända!
Vårt kommaframöl skulle nämligen testas🥳!
Nu hade det stått och kolsyrat sig i över två veckor så frågan var nu: Gick det ens att dricka??

Micke hämtade en välkyld flaska från kylen och öppnade – poff vad det smällde när han öppnade den – nog var det kolsyra i den! Den smakade dessutom riktigt bra i vårt tycke!!! 🤩 Bättre än en Mariestad tyckte jag – men så är jag ju ingen ölkännare precis😄.

På morgonen for vi vidare och stannade till för en våffelpaus vid masterna i Grimeton. Låter ju lite märkligt och det var det nog också för de som såg oss! Vi hade nämligen fått låna en manick som skulle testas! 

Efter det åkte vi vidare norrut mot Tjölöholm, men väderprognosen visade bättre väder söder ut, så vi bestämde om oss och sladdade in till en favorit i repris – Torstensvik i Frillesås.

Dessvärre var platserna där ”knappt användbara” – bara två av fem funkade med stövlar! Det har ju typ regnat i evigheter så platserna var oerhört sunkiga 💦💦💦!

Patrik och Anna-Karin var redan där men istället för den traditionsenliga kommaframölen (det var lite tidigt på dagen) gick vi en runda längs havet 🤗.

Men väl tillbaka vid husbilarna var det så dags – att låta någon annan ge ett omdöme🤩!!!!

Nervöst!!! Men de godkände den 🤩, (vet inte om det var en helt sanningsenligt omdöme 🤔 eller om de sa så bara för att de hade en kamera upptryckt i ansiktet på dem) 🤣.

Sen blev det lite chill och grill och till och med lite sällskapsspel 🤗🎲🥰

På natten blåste det typ orkan och det hade inte minskat på morgonen! 

Efter frukosten tog vi alla en promenad åt “andra hållet” och höll nästan på att blåsa bort! Sen var det åter dags att styra hemåt – en helg går ju så himla fort!!!!

Denna helgen har vi långhelg men mer om det i nästa inlägg 🙃.
Ha en härlig fortsatt helg allihop 😘

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.