Jag – En delikatess!

Mmm så e de! För myggen!!! 

Jag har alltid fått en massa myggbett, vissa som svullnat upp så att det ser ut som om jag har fått klumpfot, vissa har gjort en hel bombräd 😩

  
Varför? Micke har inte ett enda myggbett medan jag sitter här och har…. har tappat räkningen!!! Jag har utrustat mej med myggstift, myggspray, myggljus och myggspiraler. Igår kväll använde jag allt och tänkte att nu jä….lar ska de då inte sticka mej i alla fall!!! Vaknade i morse med ytterligare ett par bett 😕

Men jag har ju min väl utrustade Medicinväska med sig och där finns både Afterbite, cortisonsalva och allergitabletter så man får helt enkelt bara gilla läget. Får se det som så – att man är en delikatess 😀🍴

Idag har vi fått nya grannar…. Jag är lite….. fundersam… och fördomsfull! Det är typ 8-10 killar i 20-25 års åldern från Tjeckien i husvagn och tält….. Det blir nog party känns det som 😁 Men ibland stämmer ju inte mina fördomar! De kanske bara är här för att sola, bada och njuta av solnedgången?! 😇

  

6 svar till “Jag – En delikatess!”

  • Då finns det hopp menar du 😊
   En fråga om din grill… Har du några tillbehör till den? Är lite sugen på att beställa en sån, men kan inte se riktigt vad man får med….

 1. Första åren använde vi mest stekplattan och stekte på. På senare tid grillar vi på gallret du såg i bild, direkt över glöden. Jag minns inte vad som ingår, men vi har grillhällen, en slät stekhäll (för ägg kanske) och en wokpanna. De två sista har vi aldrig använt. Även om det rinner fett från köttet ned i glöden tar det aldrig eld, för då lägger du på locket och köttet blir så mört och saftigt. Den enda nackdelen skulle kunna vara grillytan om ni är många. Vi är ju bara två. Du tänder grillbriketten med en liten papperstuss.Den är lättdiskad och lätt att torka ur. Askan kan du ta in och lägga i soppåsen, inne i husbilen så snart den är kall. Vi har bara positivt att säga om den.

  • Får nog bli till att lägga en beställning på en sån, så får vi se sen vad som vi mer behöver 😊 tack för tipset 😊

 2. I Norge fick jag salvan Eurax 10% när örat höll på ätas upp – den säljs inte i Sverige sen 1991 typ så vi köpte hem en. Kanske har du apotek i närheten och vill utöka ditt egna förråd av klådstillande produkter.

  Västkustliga hälsningar – igår en kanondag – idag regn till morgonkaffet och prognoser överallt om stora regnet som väntas – gotta er där nere!!

  • Tack för tipset! Det ska jag definitivt göra!!! Ha de gott på västkusten 😃
   Vi gottar oss så mycket det bara går ☀️😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: