Alla har ju inte Fejsbook eller ens internet!

Förr när man var på semester, skulle det ju alltid skickas vykort! Helst direkt samma dag man kom ner till värmen, för korten måste ju komma fram innan man själv kom hem igen!!

Idag finns Facebook, Snapchat, Instagram och gud vet allt – ingen ska ju missa att man är på semester 😜 – eller huuur!! 🔆🔆🔆

MEN glömmer vi inte några nu? Alla de som… eller vänta lite … De få, ska man väl kanske säga!?! som inte har Facebook eller ens internet???

Min pappa t ex, han är 87 år gammal – han har inte det. För att han ska se vad vi gör och var vi är, brukar jag göra vykort i appen ”Riktiga Vykort”

Först gör jag ett collage av bilder från där vi är för stunden, detta gjorde jag t ex i förgår

Till det använder jag appen LiveCollage

Sedan öppnar jag appen ”Riktiga vykort”

Och väljer in bilden jag nyss gjort (man kan oxå göra collaget direkt här, men jag föredrar appen jag alltid använder annars)

Man skriver en hälsning (kan bli en rätt lång berättelse, för man får plats med många tecken), sen väljer man in adressen från sina kontakter eller via en länk i programmet (Hitta.se). Betalar 19 kr och swish så är det klart!! Tror pappa fått sitt vykort idag (2 dagar senare).

Detta funkar i hela världen (tror jag) det gjorde i alla fall det när vi var i USA 😊🔆

P.s Nä jag får inte betalt från PostNord för detta inlägg – jag tycker bara att detta är en så himla bra app.

Skulle faktiskt själv oxå vilja ha lite fler vykort, istället för alla tråkiga räkningar som bara dimper ner i postlådan!!!

Bjuder på en bild från vår slottsfrukost från i morse 🔆 – vi har verkligen fått en helt fantastiskt fin plats ☺️

Ikväll öppnar de slottets vinkällare för en vinprovning, så nä – det går ingen direkt nöd på oss här i detta mat- och vinland 😍🇫🇷🍷🥖🍾

Imorgon drar vi vidare söderut för att på lördag hamna i Antibes ☺️

Bonsoir 🇫🇷🍷

16 svar till “Alla har ju inte Fejsbook eller ens internet!”

 1. Åhhh vad ni har det härligt och åhhh vad jag längtar efter semester nu så att vi också får rulla iväg! Tur att man har lite roliga bloggar att läsa på ”rasten” på jobbet, för jag gör ju absolut inte sånt på arbetstid! Har ju däremot flexibla raster, haha….Vilken himla käck vykortsapp du tipsade om. det är säkert många som skulle uppskatta såna vykort!

 2. Ja det är en väldigt bra app och att PostNord kan få fram korten så snabbt är en gåta. Visst är det kul att få riktiga vykort, numera är det ju väldigt sällsynt tyvärr.
  Ha det fortsatt gottigt
  Kram

 3. Använder också den appen när jag skickar vykort till min gamla mamma 🤗
  Visst är husbilslivet härligt! Nu har vi inte bara det bra nu ser vi ut som två små skära grisar också, efter för många timmar vid polen 😂

 4. Vi trycker fortfarande ett litet antal prislistor på jobbet, för som sagt, alla har inte, eller vill inte ha internet. Vi brukar skicka ett par kort från semestern, men oftast kommer vi hem före korten, så i år avstår vi nog.

 5. Ser ut som ni har det underbart. I morgon startar vi våran resa mot Frankrike.😀 Bra att ha er som lite förtrupp med lite tips och resmål. ☀️👍 Ha en fortsatt bra resa.

 6. Använder oxå den appen till dem som inte har Facebook….tycker det är trevligt att skriva och skicka hälsningar ”handskrivna” …

  Rulla lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: