Ett kärt besök ❤️

Idag for vi till vår käraste ägodel, för att se till att allt stod rätt till.

Porten var tung, men vill man nått riktigt mycket så orkar man!

  
Mikael orkade 🙃

  
Allt stod rätt till! ☺️ Så fort vi öppnade dörren, så luktade det – ja ni som vet, ni vet – Husbil! ☺️

Inga fyrbenta djur hade hittat in, allt var precis som vi lämnade det! 😊

Nu är det inte långt kvar!! 2-4 veckor sen så!! 

På fredag drar vi mot stora huvudstaden (tåg/hotell – inte husbil!🤔) för att besöka Kista-mässan och Caravan Stockholm 2016 – ska bli hur kul som helst!!

I morgon är det Alla hjärtans dag ❤️, men vi tjuvstartade lite idag, med lite go mat och dryck. Blir ju inte riktigt samma sak en söndag….?!

  
  

8 svar till “Ett kärt besök ❤️”

 1. En av våra förra husbilar såg också hur fin ut som helst, efter sex, sju veckors ledighet på gården över jul. Ingen råttlort, ingenting annat, allt var helt ok. Klockan 23 på fredagskvällen var det läggdags för oss, på Gamla Stadens torg i Lidköping. Under sängöverkastet var det bara småsmulor av min kudde. Inget mera någonstans. Inget trevligt att sova i den sängen, även om jag gjorde helt om på alla sängkläder. Hoppas inte det händer någon annan. Kram

  • Usch de där fyrbenta djuren är verkligen inte roliga! Vi städade ut den ordentligt innan vi ställde av den, så att det inte skulle finnas några spår av något ätbart. Vi tar dessutom alltid ut kuddar och täcken, så är allt nytvättat och härligt när vi kör igång igen till våren. Men man kan säkert ha otur ändå och få in en liten mus som gillar att äta skumgummi eller nått annat… 😁
   Ha de gott Kram

 2. Förstår att det suger för er att åka husbil igen:) Men va! ingen snö utanför garageporten?? Här har vi rätt mycket snö kvar. Vi åker också på fredag mot huvudstaden…lördag blir det Kista. Hoppas vi ses :). Kram

  • Ha ha ha nä så här långt söderut 😉 är det nästan sommar, eh… Nä men snö har det inte varit på ett bra tag, så nu när solen kommer fram så drar det i husbilsnerven 😊🔆🚐
   Ses på lördag då hoppas jag 😊🌷 Kram

 3. Skönt att allting var i sin ordning med husbilen – man har ju läst hemska berättelser om möss och annat som har tuggat sig in genom både det ena och det andra. Vi har som tur är aldrig råkat utför något sådant på de nio år vi haft husbil. När vi hade husvagn fick vi myrbo under kylskåpet huu… så otäck det var. Nu är det bara ca fyra veckor kvar tills att det är dags att ställa på husbilen igen – skall bli kul att komma ut igen 🙂

 4. Vi hade oxå lägeskontroll idag, här är det riktigt kallt o igår snöade det…bara 8-10 mil norr om er. Låter kul med huvudstaden o mässa! Inga nya köp bara 🙊🙃

  • Ingen snö här – peppar pappar😄
   Ja det ska verkligen bli jättekul – gillar Stockholm mycket 😊🔆
   Inte blir det några nyinköp här inte, men man kan titta och drömma 🌷🚐
   Ha de gott 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: