Tillbaka till Göta kanal!

Stanna två nätter någonstans 😳? Vi? 🤣 Sagt å gjort! Jag vet inte hur många gånger man gjort samma saker… Ut med bord stolar, äta frukost, in med allt igen, säkra skåp och lådor. Stödben, klossar, elkabel, checka ut…. och iväg 😰 Semester – man undrar ibland 😂. Å andra sidan är vi ju oftast överens om att vilja dra vidare – se mer – nått nytt – förhoppningsvis ännu bättre!

Vi drog handbromsen på Töreboda camping vid Göta kanal igen 🤩. Jag vet inte vad det är som drar, men jag gillar verkligen Göta kanal!!! 😍

Som vanligt tar jag alltid en massa broschyrer på campingar eller turistbyråer – så oxå här och fick till min stora glädje se att Mandy’s Diner låg här med!!! 🤩🤩🤩 Det finns också i Älvsered hemmavid!

Sagt och gjort! Det blev lunch ute 🤤.

Alltså deras hamburgare 😍🤤🥰, inte många som kan jämföra sig me dem tycker jag!!!

Det kanske inte ligger så ”vackert” till, men ibland går smakupplevelsen före utsikten!

Så här såg det ut på snap-kartan 😂😂😂

Jag letar ju gärna efter sol, och gjorde det även igår – såg rätt bra ut!! Kändes som man prickat rätt lixom!

Men de där fula molnen rör ju på sig!!!! 🤬

Vi gick på eftermiddagen en tur med Binkan mot nästa bro, (över och tillbaka igen, var tanken), vi hann inte mer än till bron!!! Det började brumma… 🌩 och regnmolnen närmade sig snabbt! Det blev till att krypa in ett par timmar. Framåt kvällen klarnade det upp igen ☀️ och vi kunde gå vår tilltänkta runda 😜

Mina gossar ❤️

I morse gick vi bort till färjan Lina för att ta en tur över

Sveriges minsta reguljär färja 👍🏻, tyvärr öppnade de inte förrän kl 11, så det var bara att gå tillbaka samma väg igen!

Det är nått visst med Göta kanal?!

De fanns många roliga bänkar längs kanalen – tydligen varit någon tävling!

Campingen ligger fint och det finns många platser längs kanalen, både med och utan el.

De har dessutom en fin pool, meeeen någon trivdes inte helt och fullt och ville flytta sig idag igen… Jag hade lätt kunnat tänka mig att stanna, för det skulle bli sol!!

Någon ville till västkusten! Jag vägrade! Här var sol och västkusten kan vi åka till när vi vill på helgen – vi boooor ju lixom där. Vi kompromissade och körde mot Jonsboda, en annan ställplats längs kanalen.

Där fanns ett par platser lediga när vi kom fram, men efter att ha väntat en halvtimma på att de skulle öppna, visade det sig att de platserna var bokade. Dessutom var det väldigt nedkört i marken, och efter gårdagens åskregn var det stor risk för att köra fast!

Ibland föredrar vi att ställplatser inte ska gå att boka 🤣🤣🤣 Ha ha skoja bara! Älskar bokningsbart! Men visst är det surt när man för en gångs skull är spontan och dessutom tidigt på plats?!

Så hopp in i bilen igen och vidare mot nästa! Wassbacken. Inte långa sträckor att förflytta sig 😂, men man måste vara framme före lunch annars kan man glömma att få en bra plats! (…. om man inte har enorm tur)

Blev rätt okej 😜☀️👍🏻 och faktiskt fler båtar både igår och idag 😍.

Imorgon drar vi vidare – 2 dagar kvar ❤️❤️❤️

3 svar till “Tillbaka till Göta kanal!”

  1. Visst är det något speciellt med Göta Kanal! Vi har ju kanalen på lagom avstånd för en dagsutflykt, vilket är obligatoriskt varje sommar, men nu har vi också vaknat efter vår andra natt på Töreboda Camping, på helg utflykt med ett barnbarn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: