Från Frillesås till ett stormigt Apelviken

Det var väldigt nära att vi åkte från Frillesås, direkt hem igår. När det inte blir som man tänkt sig, tappar man lite gnistan – men visst kan det många gånger bli mycket bättre än man tänkt sig, men i detta fallet skulle vi nog gått på magkänslan och åkt hem?!

Men istället hamnade vi på Apelvikens ställplats i Varberg

Inte den mest romantiska ställplatsen för 170kr/natt utan el, men alternativet Apelvikens camping för 480 kr gjorde valet rätt lätt! Vi beslöt oss för att sätta sprätt på pengarna vi sparat på Brittas, för vi hade båda börjat bli lite hungriga 😜.

Riktigt mysigt ställe och helt fantastiskt goda pizzor 🥰 (inga problem att ha med hunden, vare sig inne eller ute 👍🏻😊)

Apelviken är riktigt vackert och där ligger många goda restauranger utmed vägen, men någon trevlig promenadväg vid ställplatsen är det inte. Vägen är smal med mycket trafik!

Vinden tog i mer och mer, vindsurfarna var nog de enda som var glada! Men i lä av husbilen blev det riktigt skönt. 😎

Vi tog en promenad framåt seneftermiddagen åt andra hållet (Falkenbergshållet), och kände att vi bara inte kunde gå förbi Olles, det såg såååå mysigt ut…..

Ja, varför inte 😝, vi slant in där 🙈, det var ju sol och lördag, och vi förtjänade det så som vi oroat oss för Bingo hela veckan!

Men nu e han sig själv igen! Magen e kanske inte helt hundra (tänker inte prata konsistens 🤣💩), men han e lika jobbig igen som han brukar vara 😂 – underbart!!!

Men som det framåt kvällen började blåsa!!! 😫 YR appen är oftast klockren vad gäller sol och regn, men blåst har den då ingen koll på!!!

10 m/s??? Eh….

Och i natt tror jag nog det blåste ännu mer!!! Men en öronpropp och kudde överhuvudet gjorde att jag inte blev helt sömnlös 😜.

Nu blir vi hemma tills vi åker på semester dan före midsommar, den ska semesterstädas och semesterpackas och semester…. 🥰🥰🥰🥰🥰 snart!!!

7 svar till “Från Frillesås till ett stormigt Apelviken”

  1. Vi gillar den ställplatsen i Apelviken vi 🙂 Men inte när det blåser så enormt så klart. Men läget är fantastiskt precis vid havet och utsikten över alla kitesurfare gillar vi skarpt. Glad att de ännu inte lyckats stänga den, trots ”hot” varje år.

  2. Helt klart bättre spendera pengarna på något gott att äta än dyra campingar. Så trevligt att Bingo fick följa med in.det får minsann hundar inte göra i Halmstad ens på uteserveringar.
    Skönt att Bingo är som vanligt igen, man blir så orolig när de är sjuka och inte kan tala om vad det är.

  3. Tänkte på dig bättre jag hörde att det blåste på västkusten och särskilt kring Varberg 😳. Stackars lillens mage. Hoppas han bättrar sig snart ❤. Förstår om ni börjar längta 😍 till sommarsemestern 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: