Ännu en onödig pryl?

Jag har länge gått och tittat på en Apple Watch, likaså Micke, men vi har båda tyckt den varit alltför dyr, och vi har inte riktigt sett behovet av en….. tills nu 🤪

Hade som vanligt ingen aning om vad jag skulle köpa till Micke i julklapp så jag gjorde slag i saken och köpte en till honom, meeeeeen skulle han ha en så ville jag ju också ha en 🤓. Så fick det bli – en liten julklapp till mej själv oxå 😜. Det var jag värd faktiskt! Hade under hela december månad inte ätit en enda godis eller ätit någon tårta på jobbet (som ni vet flödar det då veckorna före jul 🙈), men jag stod emot!! (Tack gode gud för apelsiner😇!!!) Sånt ska belönas, eller hur?! 🤩

Han blev jätteglad för sin julklapp, och det blev jag med 🤪, tekniska prylar är alltid lika roligt! Ja, tro nu för den sakens skull inte att jag är en likadan tekniknörd som min sambo, nej nej nej!

Detta är en pryl man inte visste man behövde, men som man lär sig bli beroende av! 😜

De flesta använder nog klockan till att hålla koll på rörelsemönster och inkommande notiser, men efter ett tag hittar man fler och fler fiffiga användningsområden.

Som att prata i walkie talkien 🤪🙈😂, nä den appen hade jag nog kunna klarat mig utan…. Det bästa däremot är utan tvekan aktivitetsappen

Den röda ringen är rörelse, den gröna är träning och den blå ringen mäter ”stå-tid”

Sitter man och degar för länge får man upp en liten påminnelse om att man ska upp och stå – en gång i timman 👍🏻

I träningsappen väljer man typ av träning, (fast man behöver faktiskt inte ens starta den för den känner av när man går ut på en runda)👍🏻! Man kan dela sin aktivitet och tävla med andra som har Apple Watch 👍🏻

Är man duktig får man utmärkelser

Det finns en hel del riktigt bra grejjer inbyggda i klockan också, som pulsmätare. När pulsen är ojämn, eller går ner, varnar klockan.

Om Apple Watch upptäcker ett allvarligt fall medan man har på sig klockan, knackar den en på handleden, avger ett larm och visar en varning.

Utseendet kan man ändra i princip hur mycket som helst

Jag gillar mycket information, så min ser just nu ut så här

Väder (e ju väldigt viktigt) solens upp och nergång, nästa kalendernotis, påminnelser, träning och aktivitet.

Givetvis kan man ju även prata i telefon direkt i klockan, smsa (Siri funkar bättre i den än i Iphonen), kolla mailen, kolla saldot i bankappen, mäta sin sömn, och mycket mycket mer. Som sagt man gör sig mer och mer beroende!!!🤪

Ingen ”måste-ha” men jag skulle definitivt inte vilja vara utan den nu!! Såååå nöjd med min lilla pryl 🥰, och ett stort hjälpmedel på min jakt att döda överflödskilona jag samlat på mig under våra husbilsresor!!!

Snart ska jag lägga till vädret i Miami i klockan….. 😜🛫⛴🏝🌞 18 dagar kvar 😍

8 svar till “Ännu en onödig pryl?”

  1. Jag har haft min samsungwatch i 2 år och hade inte kunnat vara utan den 🤣🤣 en klocka som påminner en när man varit inaktiv för länge är super. Rätt som det är säger den du har varit inaktiv för länge ,gör bålvridning 5 ggr . Hur klarade man sig förr 😂😂😂

  2. Hmm… jag kanske skulle behöva en sån där 😉 Kollar lite på stegräknaren på iphonen ibland … men det är allt 😉 Din blogg ser förresten (för mig) lite konstig ut just nu och det är knepigt att kommentera (mikroskopiska rutor och långt, långt scrollande). Det har varit samma på några andra wordpress-bloggar, och på en löste det sig när de uppdaterade temat. Har du kanske någon uppdatering av temat som väntar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: