Nu e det nära!!!

Det var ett tag sedan jag satt mej ner i hörnet av soffan för att uppdatera bloggen med ett nytt inlägg!

Har lite bloggtorka, det händer ju inte alltför mycket på vinterhalvåret som är värt att skriva om, men nu fick jag ett ryck – och så för att ni inte ska glömma bort oss 😜

Vad har hänt sedan sist då? Har precis tillfrisknat från en dunderförkylning (som så många andra) 🤒, jobbat, ätit, sovit. Ja som ni hör – en helt vanlig februari!

Denna helgen har vi börjat packa såsmått – bara 5 dagar kvar nu till semestern 🥰, men hur fasen ska man få i allt man vill ha med sig i väskan??

Och då är inte klänningarna nedlagda ännu…. har idag haft världens beslutsångest över vilka som skulle bort, men nu e det bestämt (har nog med en för mycket i alla fall 😂). Men man vet ju inte vilken man vill ha just då!!! Men inser ju att jag måste tänka light packing! Tanken är ju att det ska bli lite shopping efter kryssningen 🤪 – måste finnas plats till det!!

Men det är ju inte bara semestern som börjar närma sig! Så fort vi kommer hem, så hoppas vi på att kunna ta ut husbilen ur ladan.

Vi var en runda på det gula varuhuset för ett tag sedan och passade då på att bunkra upp lite förnödenheter 😊. Härligt med en helt ny säsong – och ALLT ligger framför oss!!

Har oxå lärt mig många nya ord den senaste tiden av min husbilsnördiga sambo. Vad sägs om boon-docking, full-timers, snow-birds. Han ägnar 99% av sin vakna – ej arbetande tid – med att titta på youtube-inlägg från husbilsåkare i USA (jag kanske överdrev lite med procenten 😂). Imorse när han skulle berätta nått från ett klipp han sett, hittade han inte det svenska ordet för ”full-timers” (alltså sånna som bor i husbil året om). Snart börjar han nog bryta på amerikanska 😂😂😂. Ja ja alla har vi väl våra intressen 😂, jag föredrar serier på Netflix 😜.

Här är en länk till hans favorit: Nomadic Fanatic: https://www.youtube.com/watch?v=Bid_0GtZ4pM&feature=share

Nästa inlägg gissar jag blir från ”over there” 🇺🇸🤩⛴🏝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: