Lilla Napoli – ett märkligt ställe!

Första gången jag var på Lilla Napoli blev jag väldigt positivt överraskad! Det ser inte mycket ut för världen utifrån!!! Men vilka goda pizzor de gör 🥰, fullsatt nästan jämt!

Nu florerar ett rykte att de ska lägga ner, eftersom ägaren till lokalen sålt fastigheten.

Därför passade vi på att boka in oss där i går, med Matilda och David.

Jag tog samma pizza som sist – lika gott 😍! Till Mickes stora förtret hade de inte någon Hawaiii 😖, (han e inte så mycket för gourmet) 😂😂😂.

Sedan hade vi spetsat in oss på deras omtalade efterrättspizza! Vi fyra delade på en – åh 🥰 alltså!! Den där hade man kunnat döda för!! 🥰🤪🤩🤤. Det låter inte gott med pizza och choklad – men herre jösses va gott det var!!!❤️

Mätta och belåtna for vi sen hem till oss för att titta på Mello. Det kan man ju däremot inte säga att man blev positivt överraskad av… 🙄 och förväntningarna var väl ungefär som det blev, (slumrade till lite i soffan när Arja sjöng) 😂😂😂.

Nä – det var bättre förr 🤓

Bingo har roat sig kungligt idag 🙄

Han är en mästare på att förstöra sina leksaker!!! Vi har köpt alla olika sorter, sist hörde jag att Ikeas gosedjur skulle vara bra och hållbara… jo eller hur…. köpte en krokodil där för någon månad sedan – den varade i ca 10 minuter! Senast köpte jag en jag hört var väldigt tålig, (Kong eller vad märket heter) – och det var den!!! I två veckor har han nu haft ”Tigis”, men idag dog den… hela dagen har jag gått och plockat ludd efter att Bingo massakerat den…. Han ser väldigt oskyldigt ut va?! Den lilla pirayan🐟

5 svar till “Lilla Napoli – ett märkligt ställe!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: