Äventyrsgolf var ju inte så dumt

Igår hade vi en riktig slappedag – sååå gott. Finns liksom inte så mycket att göra i Haverdal mer än att promenera typ – och det gjorde vi! (jo, man kan cykla oxå, men jag föredrar oftast att gå)

På morgonen gick vi ner till stranden, och sedan en bra bit in i naturreservatet. Verkligen fina promenadstråk!!Men vem badar när det är 18-20 grader i luften och Gud vet hur kallt det är i vattnet?? Jo då det gör man i Haverdal! De badar till och med på julafton!!! Kan ju inte vara bra för hjärtat eller??? Fast det såg faktiskt på nått märkligt sätt, rätt trevligt ut! Hade jag haft badkläder och handduk så vet i tusan om jag inte hoppat i jag oxå!😜


På eftermiddagen var det då dags för att spela golf – detta spel som….. ja… man kanske helt enkelt borde struntat i att ”uppfinna” i mitt tycke!!! Men Simon tycker det är kul så….. Jag bet ihop, och med 12 banor, och inte helt översvämmat med folk, så var det faktiskt rätt okej. Sen att jag vann hade ju inte med saken att göra 😂😂😂 (Micke kom sist) 


Efter det bestämde vi oss för att gå bort till Jättastuan där det sägs bott en jätte. 


Sägnen säger att när jätten som bodde vid berget miste sin jättekvinna blev han så ledsen och arg att han rusade upp till toppen från sin grotta. Hans fötter satte spår i den ännu varma och mjuka stenen. Med sina händer formade han stora block som han gråtande slungade längre och längre ut i havet. Resultatet syns fortfarande i form av ett rev. 

Men några spår av hans fötter såg vi inte, inte heller hittade vi grottan 😕 Å andra sidan hade jag nog inte vågat gå in i den i alla fall 😂 Ormar?? Spindlar?? För att inte tala om björnar?? 😳 Men vi fick en go promenad, med en väldigt fin utsikt 


Vi gick förbi Skallkrokens ställplats och hade förväntat oss att den skulle vara full så här mitt under högsäsongen – men där stod inte en enda bil?! Märkligt!!


De var kanske som vi, på Haverdals camping istället 😄 för där var det rätt mycket folk, även om det inte var fullbelagt. 

Nu jobbar vi bara denna veckan, sen har vi en vecka semester till 🔆 – såååå gott. Få se vart det bär hän då (har faktiskt inte bokat nått….. än.. 😜)

3 svar till “Äventyrsgolf var ju inte så dumt”

 1. Björnar i Haverdal?! 😂😂😂 du är rolig du. Härligt med lite mer semester. Jag ska börja jobba nu också o spara en vecka extra. Känner att jag är utvilad och haft nog med semester men vi åker nog iväg i husbilen snart igen, kan ju jobba ”hemifrån” 👍

  • Ha ha ha ja man vet aldrig 😉🐻
   Vi laddar för en vecka i Sverige men vädret är lite svajigt så vi har inte riktigt bestämt oss än vart det bär hän 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: