Allt blir inte riktigt som man tänkt sej…

Beställde för någon vecka sedan två saker på Campingtillbehör4U, som jag väntat med spänning på! Men jisses vilken lång leveranstid?! Nästan 1,5 veckor! När Micke beställde på Obelink i Holland tog det två dagar!!! 

I alla fall, idag hämtade jag paketet på posten (eller Ica). 

  
Efter att vår trappstegsmatta gått sönder efter vintern (sprack), så gjorde jag en ny av en entrématta från Jula – helt perfekt blev det, förutom att trappsteget inte gick att köra in 😁 så den hamnade i soptunnan! Så jag beställde en ”riktig”. Blev inte helt kanon för jag skulle velat att dem täckte hela steget, men men det får duga!

  
Den andra saken jag beställde var ”glas- och koppförvaring”

  
Fyra av hålen var perfekta, till Adriamuggarna och Mariestadsglasen, men de andra var för små…. Vem fasen har espressokoppar?? Inte jag i alla fall! Hade varit bättre med åtta hål som var stora!!!

Nä, den får hänga med ett tag, sen måste jag komma på nått annat… Får väl tillverka det själv. Bara att ta på tänkarhatten 🙄

Imorgon bär det av till….. ja det är frågan… Varberg eller Höganäs det är frågan! Hade först tänk köpa en husbilsbiljett till Apelviken (de gäller till den 15/6) men det visade sig att man måste köpa 5 st minst!! Nä tack! Och att stå på Apelviken för 395kr/natt – eh…… skulle inte tro det! Nä, men där finns en liten familjecamping brevid som heter Agrells camping, där en natt kostar 200kr! Den tänkte vi prova, …..om vi inte åker till Höganäs förståss. Vill äta hamburgare på Garaget 😜 Den som lever får se 😄

15 svar till “Allt blir inte riktigt som man tänkt sej…”

  • Vi var där för ett par år sedan, mycket fint! Ska åka dit och kolla hit där ser ut nu 🙂
   Ha en go helg

 1. Fniss – din trappmatta sitter kvar hos oss… än iallafall 😊 Sådan du nu beställt hade vi tiidigare och som nämnt så smal, men den går att slita ut den också 😊

  Ett par campisar till oss har en superbra och bred jag tror de köpte av ‘dörrknackare’ på husbilsmässa – läge att
  kolla upp tror jag.

  • Ha ha jag såg det i Göteborg 😉 Men den spricker nog av kyla är jag rädd.. Nästa gång gör jag en själv! Som täcker hela trappsteget

 2. Ja,ska vi till Ängelholm eller inte???? Vilken bil ska vi ta? Med eller utan hundar? Skojar bara! Hbk möter Ängelholm, spännande😊. Steninge – Halmstad-Steninge👍🏼 Ha en go helg kära vänner, glöm inte pannlampan Micke😉

  • Snart är det er tur😄 räknar ni ner???
   Då får ni se fotboll på tv istället 😜
   Ha e go helg med eller utan pannlampa 😜

 3. Det är lite trix det där med att fixa till för skramlet i husbilen. Kjell fixade skumgummi från en verktygslåda där jag fixade hålen och vips kunde kopparna stå själva och inte skramlade det heller:) Ha en fin helg. Kram

  • Ja jag får nog komma på nått annat för riktigt nöjd blev jag inte! Kanske kan kassera någon madrass med tjockt skumgummi 😄

 4. Agrells camping ska vi prova till Kristi flygare. Säkert helt ok med de fina bilar vi har. Se till så ni får plats en bit in från vägen. I princip samma pris som ställplatserna. John´s place i Apelviken är bra mat. Men man måste boka. Vi har frigolit block som jag sågat upp runda hål i för glas kopp förvaring. Spraymålas i lämplig färg. Vi har det större vitrin skåpet, och glas går utmärkt att ha där, även hängande. Fyra små runda silikon pluttar som stöd till foten på varje vinglas så hänger de bra. Mattan verkar bra, men det blir mycket grussprut på trappsteget. Det är lätt att sopa bort från metall, men hur rengöra mattan? Torget i Varberg är värt att cykla in till på lördagar.
  Provade ni inte ölen i Höganäs? Det gjorde vi i Påsk. God. Och saluhallen. Gå ut därifrån utan papperspåse med godsaker. Det är synnerligen svårt.

  • Frigolit låter ju bra men jag ryser bara jag tänker på ordet😁 Får ståpäls av ljudet 😁
   Johns place gillar vi oxå riktigt mycket!!! Längtar tills nästa gång!!
   Det blev en öl i Höganäs för mej 😜 Micke fick köra! Den var mycket god men skulle ätit på saluhallen istället tror jag.
   Mattan e köpt på Campingtillbehör4U (inte den som ligger i soptunnan då 😃 den köpte jag på Jula) funkar bra att sopa av oxå 👍
   Ha de gott ☀️

   • Ok Nilla, men fann ingen matta där tyvärr. Frakten är nästan lika dyr som mattan.
    Frigolit jo. Erkänner vi hade i Coral, men har tänkt om i Sonic och behöver ej. Gjort hyllor själv för bättre ordning i hyllorna. Irish glas inhandlade. Får bli premiär i Apelviken. Nu är det lite uppehåll i turer.

 5. Läcköstrand stod vi i höstas. Lungt, och då hade de restaurang. Verkar som stängd nu. Fina cykelvägar till Spiken o Slottet. Karta finns på campingen. Spiken kan man stå om man vill gå in i grannens bil när man går ut. Spiken finns bra och sämre restauranger. På andra sidan Kinneviken finns Råbäckshamn. Ungefär som Vistorpshamn. Brant backe. Upp emot Hällekis finns fina herrgårdar och en tur upp på Kinnekulle är inte fel. Hällekis finns ställplats oxå. Forshems Värdshus lite längre norrut = mycket god mat = ebb i kassan.

  • Tack för tipsen 🙂 Det blir antingen det eller Vadstena, fast jag är sugen på Danmark också…. men är det fint väder på Öland så… Ja svårt att välja 😀 finns så många ställen man vill åka till – bara tiden som inte räcker till!!! Ha de gott 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: