Packat och klart!

Imorgon är det dags för våra små medresenärers premiärtur! Det är Taccos beställt till ”galamiddagen”, inte så man jublar kanske…. Men det är ju fredag, och man blir ganska mätt på gurka och fredagsvin 😉

Ska prova Carawine:et tänkte jag, återkommer med rapport!

Husbilen är nu nästan helt färdigpackad, så det är bara att ge sig iväg direkt efter jobbet i morgon. Behöver inte packa så mycket egentligen, har dubbel uppsättning av alla toalettartiklar / smink o s v, hur gött som helst!!! Bara kläder och mat. Premiärturen går mot Göteborg. Mellanlandar förmodligen i Smarholmen för att på lördag fortsätta den långa resan mot Götet. 😉 Vi åker tillsammans med ett par vänner till oss som oxå investerat i en ny husbil. Ser framför mej hur det kommer bli, Micke och Roger kommer prata husbil med allt vad tekniska detaljer heter, jag och Lena dricker vin och barnen spelar Ajpadd 😄😄😄. Kommer bli hur trevligt som helst (som vanligt 😊)

På lördag eftermiddag bär det av mot TUR-mässan. Har förhoppning om att få lite idéer och tips om Gotland och Kroatien främst, ska bli spännande att se vad den har att bjuda på 😊

Kan meddela att jag HAR anmält mej till Viktväktarna så nu är det slut på husbilsfrossandet!!!!! Jösses, jag har på dessa två åren sedan jag blev med husbil, gått upp nästan 10 kilo!!!!! Så nu är det grönsaksdipp, popcorn och skumgodis när det ska fredag och lördags mysas! Men en sak ger jag då inte avkall på!!! Gissa vad det är??? Inte så svårt kanske 😃. Ett glas vin är 5 poäng, men den som spar han har🍷🍷🍷

4 svar till “Packat och klart!”

 1. Hej!
  Hoppas att ni får trevligt på Turmässan i Göteborg. Själva bor vi i Göteborg, så vi kan åka kommunalt
  till mässan, hoppas ni planerat var ni skall ställa husbilen, kan nog vara problem annars.
  När ni varit på mässan, finns det många fina restauranger att välja på om ni vill äta något gott
  till middag.

  Ha en riktigt trevlig helg!
  Lars och Inger

  • Hejsan 🙂 tar gärna emot tips på restauranger i Göteborg 👍 men i helgen blir det mat i husbilen – viktväktarmat😃😃😃
   Håller tummarna snön håller sig bland molnen!
   Ha de gott // Nilla&Micke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: