En bild säger mer än tusen ord

Ja, vi har varit där IGEN!!! Jag skämdes lite…MEN till vårt försvar måste jag säga att Micke skulle kolla en antenn grej till tvn och jag skulle kolla lite mattprover. Vi åkte nämligen till Getinge Mattcenter först och valde ut 3 olika som jag trodde skulle funka.

Den beiga gick bort meddetsamma

Bestämde mej för den bruna, (samma som vi hade i vår gamla husbil) men sedan gick vi förbi en Matrix med samma inredning som vår Sonic, som hade en ljus matta och då bestämde jag om mej! Det blir den ljusa – definitivt! Och ja, jag vet, jag kommer säker svära som bara den när någon går in med skitiga skor, spiller kaffe / vin eller Gud vet vad på mattan, men fy fan va snyggt det kommer bli!!! Ska köpa nått dundermedel jag läst om på husbilsklubben, som jag tänkt spraya på stolsklädseln. Tänker prova det på mattan oxå! Texelent textilskydd heter det!

Var på systemet oxå, köpte en Moet till premiärturen 🎉

och en Rosé 😊 för att påskynda våren lite 💐

Ha en härlig lördag kväll! Här blir det Mello-mys😊

2 svar till “En bild säger mer än tusen ord”

    • Tackar 🙂 ja nu är det bara att vänta! Känner mej som ett barn som räknar en till julafton 😄 ha de gott ni med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: