Nu har vi träffat henne!!

Klockan 17:00 idag var vi på Campea och gick igenom med verkstadskillen, vad som skulle monteras, markis, cykelställ, backkamera, larm osv osv
Och så fick vi äntligen träffa henne
Adria Sonic SBC
Vi klämde, kände och mätte,
fotade och filmade!
Minnet e bra men kort!
(så sa man alltid förr… nu vet jag inte ens om de e bra från början?!)
DSC_6421
Här ska cykelstället och backkameran upp
och givetvis vår nya dekal 🙂
DSC_6419
Belysningen e så himla läcker!!!
Det enda men:et är nog förvaringen.
Funderar och funderar och funderar, det blir nog mycket plockande innan vi fått var sak på sin plats!!
Man får tänka till ordentligt! Får nog ta en tur till Ikea också
Måste fixa någon form av förvaring i vårt megagarage
(stor skillnad mot det i vår gamla husbil)
DSC_6415
Finns en fiffig ”garderob” under sängen som man hissar upp, där man kan hänga galgar

Sen är det ju det där med matta!
Jag vill ha in en heltäckningsmatta
Men får nog suga på den karamellen tills jag är helt 100
DSC_6420
Här e golvet på toaletten, men kan man verkligen ha heltäckningsmatta på toan??
Men kan och vill är ju två olika saker… ?!

Om vi hade mycket som susade omkring i huvudet före vi åkte till Campea
så är det ingenting mot vad det gör nu!

Torsdagen 12:e mars kl 10:00 då kommer hon hem till oss
Så nu är det åter igen dags att räkna ner och VÄNTA!!!!!
Går första resan till Stockholm??
Det är det nu bara vädrets makter som styr över
Men nääääää då e de ju vår!! Eller hur?!

2 svar till “Nu har vi träffat henne!!”

    • Tackar 🙂
      Vi gillade verkligen Matrixen oxå så det var inget lätt val, men Sonicen vann i och med att vi tyckte den blev rymligare fram, och vi var sugna på en helintegrerad (även om jag måste säga att flertalet ser ut som Postbilarna i Lego man lekte med när man var liten….)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: