Vilken överraskning! 💞

Förra helgen blev det ingen husbilsresa eftersom vi hade en massa annat inplanerat. Vi hade tryckt in tre event – fredag lördag och söndag đŸ€Ł, ja e man hemma sĂ„ e man!

PĂ„ lördagen var vi bjudna till Mickes brorsa pĂ„ tema fest ”UrsĂ€kta jag kom fel”. Det lĂ„ter ju rĂ€tt enkelt, man kan ju klĂ€ ut sig till precis vad som helst, men det Ă€r ju ocksĂ„ det som till slut blir vansinnigt svĂ„rt eftersom man har för mycket att vĂ€lja pĂ„!

Till slut enades vi om – ja, eller jag bestĂ€mde, att vi skulle gĂ„ pĂ„ högtidsbröllop! 😁

Vi inhandlade bubbel och fĂ€ste en hjĂ€rta-ballong pĂ„ den, slog in en chokladkartong i form av ett hjĂ€rta med inslagspapper i rosa med röda hjĂ€rtan och ett ”Grattis pĂ„ bröllopsdagen” kort đŸ„°.

VÀl framme knackade vi pÄ, varpÄ de hojtade inifrÄn att vi skulle gÄ in.
DĂ€r stod de i bröllopsklĂ€der!!! Första tanken var: Oj de gick ju verkligen all-in och hade klĂ€tt sig till brud och brudgum – tills vi tvĂ„ sekunder senare fattade att de var lite fööööör fina för att ha klĂ€tt ut sig. Herre vilken hĂ€rlig överraskning😍!!! De har ju typ varit tillsammans i evigheter och sĂ„ nu Ă€ntligen💞.

Och sĂ„ rĂ€tt klĂ€dda vi var dĂ„Ă„Ă„Ă„ đŸ€©!!! Blev lixom inte snuvad pĂ„ att fĂ„ gĂ„ pĂ„ bröllop đŸ€©. Vilken rolig kvĂ€ll det blevđŸ„ł. Var lixom i lyckochock hela kvĂ€llen đŸ„°.
Man blir ju lixom bara sĂ„ glad av kĂ€rlek đŸ«¶đŸ„°.
Det var en salig blandning pĂ„ alla andra som hade ”kommit fel” 😂

PĂ„ söndagen var vi pĂ„ pĂ„skförfest hos syrran och de smĂ„ fick leta pĂ„skpĂ„sar i deras trĂ€dgĂ„rd. Det blev en del choklad som synes och sĂ„ klart god mat som alltid đŸ„°.

I onsdags kvĂ€ll var det sĂ„ Ă€ntligen dags att Ă„ka ut med husabilen igen – denna gĂ„ngen pĂ„ lĂ„ngresa!!! Man fĂ„r lĂ€tt abstinens nĂ€r man Ă€r hemma 🙈 sjukt men sant.

Vi hade inget direkt mĂ„l, mer Ă€n att vi skulle söderut. Första natten stannade vi till i Ranarp. DĂ€r fick vi tipset att titta ut pĂ„ stenarna i vattnet, för ibland kan man visst fĂ„ se sĂ€lar dĂ€r. Jo jo tĂ€nkte jag, sĂ€kert andra men inte jag!! Skrev ett sms till Micke nĂ€r han var ute och gick med Binkan pĂ„ morgonen, att han skulle kolla om han sĂ„g nĂ„gra, och döm av min förvĂ„ning nĂ€r han skickade ett foto med en sĂ€l pĂ„!!!! Jag bara kastade mig ner i mina gömmor för att leta upp kikaren och sen satt jag och spanade pĂ„ dem en bra stund 😁. Roliga smĂ„ krabater!! Men fattar verkligen inte varför de ligger pĂ„ de dĂ€r obekvĂ€ma stenarna… det var ju inte ens sol… eller varmt…đŸ€”

Efter frukosten drog vi vidare söderut och tog fÀrjan frÄn Rödby till Puttgarden och hamnade till slut pÄ en camping pÄ ön Fehmarn som Micke letat upp.

Wow vilken havsutsikt de hade pÄ husbilsplatserna!!! Kan tÀnka mig att de Àr eftertraktade sommartid!
Vi fick lite sol sĂ„ vi passade pĂ„ att gĂ„ en lĂ„ng runda lĂ€ngs havet. Lagom tills vi kom tillbaka till husabilen och tĂ€nkt sĂ€tta oss i solen, försvann den in i ett mörkt moln och inte lĂ„ngt dĂ€refter kom de första dropparna – som sedan ökade i styrka…

Dagen dÀrpÄ for vi vidare mot Stade dÀr vi Àr just nu, men mer om det i nÀsta inlÀgg
Glad pĂ„sk pĂ„ er allihop 🐣

3 svar till ”Vilken överraskning! 💞”

  1. HĂ€rligt att er klĂ€dsel blev sĂ„ rĂ€tt utan att ni anat det.😀

    Stade Àr verkligen en av mÄnga mysiga korsvirkesstÀder och nÀr solen tittar fram blir det ju extra trevligt. Ha en fortsatt hÀrlig tur.
     Vi hĂ„ller pĂ„ att packa vĂ„r husbil för att om ett par dagar Ă„ka ner mot Gardasjön.

  2. Göran Löfquist profilbild
    Göran Löfquist

    vilken campimg pÄ Femahrn var ni? Vi tÀnkte Äka ner om ca en mÄnad och jag har googlat pÄ olika campingar nÀra Puttgarden.

LĂ€mna en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg pÄ WordPress.com.