Kartan är klar!!!

Eller klar och klar…. Det blir den ju egentligen aldrig, men jag är i kapp kan man säga!

84 st camping- och ställplatser har jag lagt upp! Det har tagit lite tid om man säger så… Och en och annan svordom har nog kommit över mina läppar innan jag fick ordning på allt!

Efter lite tekniska problem med Google Maps fick jag helt enkelt göra en ”dotterblogg” – Våra husbilsbilder i Sverige och Världen 😄. För att inte bilderna i kartan skulle försvinna. Men jag är rätt nöjd med resultatet ☺️


Kartan ligger under sidan ”i huvudet”. Man ser det ju väldigt lätt om man använder en dator, men har man Ipad måste man klicka på den lilla svarta ikonen längst upp till höger i bloggen för att få upp de olika ”sidorna”.

 Man kan scrolla ner i texten; där finns länkar till campingar / ställplatser, ev en film och lite bilder.
Samma information finns på ”Husbilsbilder-bloggen”. Då ser det ut så här:

    

Har lite funderingar på att lägga in våra favoritrestauranger och sevärdheter oxå…. Men det får nog bli till hösten 😄😄😄

Nu ska vi inte slita mer på soffan på helgerna 😉 Finns så många nya platser att upptäcka och uppleva! 🔆

Föresten glömde ju rapportera om brunchen på Varbergs stadshotell:


Mycket mycket mycket mycket gott!!!! Trevligt sällskap fick vi oxå i form av Mickes syster med familj 😊. Men det slår inte brunchen på Bratt i Falkenberg 😉 Deras små hamburgare…mmmm…. Men nästan! Våfflorna där var inte att leka med! Eller hur Charlotte 😄😄😄

Tack lilla Matilda för min födelsedagspresent 💞

 

12 svar till “Kartan är klar!!!”

 1. Vilket fint jobb du har gjort och det är vi glada för att vi får dela med er Tack!

 2. Helt fantastiskt, grymt bra gjort!! Man får verkligen en perfekt överblick.
  Lika kul varje dag att öppna din blogg och läsa.
  Hälsa Micke att han borde skriva mer om teknik i sin blogg, hade sett framemot att följa honom där också. Det han skrivit hittills e riktigt bra.
  Många hälsningar
  Torbjörn

  • Tackar ☺️ ☺️ ☺️
   Jo då jag har sagt till honom flera gånger, senast i helgen och då om vår nya gasmojäng och fuktlarmet under kylen (bredvid duschen) men nej…. Orkar inte säger han – suck!! Men ha tålamod! Plötsligt händer det 😃😃😃
   Ha de gott ☀️🌷🚐

 3. Pompa å ståt – stort grattis till fullfört projekt – och vips kastar du dig nog in i ett nytt 😉

  Blir spännande följa inläggen dina ☺ men glöm inte att VILA på lagrarna också!!!

  • Funderar som sagt på att lägga in våra favoritrestauranger och sevärdheter oxå, men det blir kanske för rörigt…. I o f s kan mms. Ju zooma… Suger lite på den karamellen 😜
   Ha de gott!

 4. Jag testade det där med kartan som du gjort. Men tappade tålamodet efter några timmar. Förstod inte riktigt hur jag skulle göra….men vem vet, kanske jag börjar om igen 🙂 Du har gjort ett kanon jobb. Riktigt proffsigt. Kul att läsa för oss andra 🙂 Kram

  • Ja det tar en stund 😃😃😃
   Bra att ha för sin egen del oxå faktiskt 😜
   Ha de gott Kram ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: