En intensiv helg!!!

Förra helgen hade vi ett fullspäckat schema. Micke hade lyckats få in husbilen på Fritidscenter på fredagen, så att de kunde byta siliconfogen i duschen till något bättre – så det inte skulle läcka längre 💦 – eller igen 😫!!!! Så någon lång husbilshelg blev det inte, även om vi var långlediga. Fast jag kan inte säga att man var jättesugen på det heller, för det blåste typ orkan, dessutom var vi barnvakt på torsdagkvällen. Då hade vi pizzakväll och Micke lekte sin favoritlek – arga leken 🤣. Wilma vinner varje gång 💪🏻!

Sally har en egen liten toalett hon 👍🏻😄

När verkstaden på fredagen hade fått fixat fogen (med en ny skrikande vit….🙈) fick Micke ett ryck att installera en duocontrol (alltså en anordning som byter gasflaska automatiskt). Han hade tröttnat på att gå upp mitt i natten och byta flaska.
Sagt och gjort kollade han med Peter som jobbar på Autovendo (har också kanalen Leva med husbil på Youtube och Instagram), om han hade tid att göra detta.

Det hade han 🤩, så han sladdade in där och på en dryg halvtimme var det klart och vi kunde ge oss iväg på en kortsväng 🥰.

Det är alltid lika svårt att bestämma vart man ska åka! Det slutade med att vi hamnade på en trevlig fricampingplats inte långt hemifrån🤗.

Där brassade jag till ett Pinzabröd med västerbottenost i ugnen och därefter på med en skagenröra – sååååå gott det var 🤤!!!!

Älskar dessa platser där det är helt knäpptyst på natten och går man ut ser man inte handen framför sig!

På morgonen var det dags att åka hem och packa om för att bege oss till Göteborg för en vistelse på Jacyz och sedan ölbryggningskurs på söndagen 🍻.

Men vädret var så fint, så istället för en runda på stan i Göteborg valde vi (jag) att gå en sväng i skogen runt sjön istället. Sååååå mycket bättre 🥰.

Micke hade lite svårt att ta sig över bron (finns film på Instagram 🤣. Till hans försvar var det svinhalt på plankorna och Bingo drog 🙈 (och jag stod och filmade för ett eventuellt ofrivilligt dopp 🤣) Stackars Micke!

Sen fick vi snabba på lite, för vi hade spa-tid kl 15 på Jacy’z.

Vi checkade in och fick ett jättefint rum på 13e våningen 🤩. Där fanns badrockar och tofflor så vi svidade om till badkläder och sen for vi upp till deras relaxavdelning på översta våningen.

Där fick vi varsitt glas bubbel och slängde oss ner i var sin schäslong framför brasan med utsikt över Göteborg. Sååååååååå mysigt 🥰!!!

Sen testade vi den första poolen, men den var för kall!!! Huuuu 🥶. Vi fortsatte vårt sökande efter någon form av varm bubbelpool, men gick bet. Hittade till slut en annan pool som tack och lov var varm (hade kunnat vara mycket varmare enligt min fibromyalgi värkande rygg😖!!!).

Är man ute efter spa kanske man inte ska välja Jacy’z i första hand, men vill man till en enormt mysig relaxavdelning med lite bad är detta stället!!!

De där schäslongerna var väldigt trevliga, så vi hamnade där igen och där fanns en telefon där man kunde ringa och beställa dryck och smårätter – fiffigt 😄.

På kvällen var det 3-rätters middag (jag hade köpt ett paketerbjudande), men nja, det hade vi kunnat hoppa. Kanske för att vi fått tid i restaurangen kl 19:30 och det är i vårt tycker väl sent att äta (då hade vi ju ätit snax och tagit ett par drinkar så man typ var mätt🙈!)

Men en mycket trevlig restaurang 🥰.

Dagen därpå var det så dags för det STORA eventet – ölbryggningskursen! 
Det började med att vi tog spårvagnen åt fel håll 🙈 – alltså vad är det för fel på oss?? Går vi inte vilse i skogen, så gör vi det med spårvagn i Göteborg 😄. Men vi insåg det i alla fall innan vi kom till Mölndal 💪🏻!

Kursen tog drygt tre timmar och var jätteintressant och man blev inte lite sugen på att börja!

Jag hade ju även köpt ett startpaket till honom – en lager så klart! Men det tar ju ett par timmar att göra, så inget man brassar på en vardagskväll!
Men imorgon e de dags!!! Här ska det mäskas och mältas och gud vet allt för att så småningom brygga en kommaframöl – en riktigt kommaframöl 🍻🤩!!!

Vet ni förresten hur namnet kom till? Eftersom jag bloggat sedan 2013 kollade jag när jag först skrev om det och det var just då, 2013 – 2014!!! En kompis till oss myntade uttrycket (Micke hävdar fortfarande att det var han 🤣), vi tyckte i vilket fall att det var kul och sedan dess har vi kört med det. Det fick ju en väldig fart när vi nämnde på Youtube för ett par år sedan – att man skulle hashtagga # sina kommaframöl på Instagram – verkligen kul😄! Ni gör väl det med?! 🤗

Men i morgon ska det som sagt bli riktigt kommaframöl – the one and only – hemma i garaget! Ska bli sååååå spännande! Undra om det ens går att dricka! 
Tjoflöjt och trevlig helg på er 😘

2 svar till ”En intensiv helg!!!”

  1. Bengt Fredriksson profilbild
    Bengt Fredriksson

    Kan säga att vi alltid har haft ‘kommaframdricka’ som barn på våra resor, ett sätt att längta fram!…..så det så!!//Bengt F

    1. Ha ha ha ja men där ser man 😀 ett bra uttryck är det i vilket fall ☺️

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.