Som en indisk buss?!

Nu har vi boat in oss lite på vår trevliga plats här på Camping Krk

Jag införskaffade mig ju en luftmadrass häromdagen – så himla najs! Första dagen nöjde jag mig att ligga på mage! Ville inte stå för underhållningen på campingen med att på ett mindre graciöst sätt försöka lägga mig på rygg på den!!! Men dag två var det så dags! Startade tidigt på morgonen så det inte skulle vara så mycket folk som tittade på, och chipp chopp – det var ju inte jättesvårt faktiskt – när man väl kom på hur man skulle göra 🤪

Men man måste vara väldigt försiktig!! Jag ligger inte länge och jag är insmord med solskyddsfaktor 30, och än så länge har jag faktiskt inte bränt mig!👍🏻
Däremot!!!! På kvällen när jag gått och lagt mig, gungade det som om jag vore på sjön när jag blundande 🥴🤢 obra!

Igår kväll bestämde vi oss för att ta en tur in till Krk. Gå-vägen dit är ju inte den bästa, och speciellt inte i den här värmen!! Så vi tänkte prova shutteln från receptionen. Deeet var vi inte ensamma om att tänka!

Gissningsvis knödde 25-30 personer (+ två hundar) in sig i denna lilla minibuss!!! Vi gick ur kön och bad receptionen ringa en vanlig taxi till oss!!! Herre!! Fattades bara att några hängt ut från fönsterna!! Trodde nästan man var i Indien eller nått liknande… Corona verkar helt bortglömt!

Det kostade oss ca 30 kuna (ca 50 SEK) mer för oss i en luftkonditionerad taxi, än om vi åkt i den packade farkosten ovan! 🤔

Krk stad är verkligen jättemysig! Vi gick ner till hamnen och tog oss var sin kall dricka.

Viktigt att hålla vätskenivån uppe i värmen ju!!! 🤪

Jag hade letat upp en restaurang i Tripadvisor som vi nu styrde kosan mot.

Vi var ute rätt tidigt, så det fanns två bord lediga i den populära restaurangen.

Ruggig bra service, men vad är det med mig och beställningar??? På en restaurang i Cres beställde jag fish plate och fick makrill… här beställde jag risotto med skaldjur och fick…

Grön pasta med skaldjur…. Meeeeen jag är då inte ledsen för det!!! Det var verkligen supergott!!!
Behöver jag säga vad Micke beställde???

Ingen högoddsare där precis!
Efter maten gick vi på jakt efter ett apotek! Denna gång hade jag faktiskt med mig ett munskydd så jag kunde gå in också!!!

Check på den! Två tuber supersalva mot sår 👍🏻.
Skulle behövt nått bra mot alla mina mygg-/ knottbett också!!! Sov knappt i natt av allt kliande 😵!!! Fet j-la mygga/knott vi har i husabilen vill jag lova! Hoppas den mår illa för att den ätit för mycket 🤬!

Sen tog vi var sin glass och bestämde oss för att gå tillbaka till campingen. Man behöver ju röra på sig lite också….

Så fantastiskt vackert 🥰 och på kvällen lite mer humant ”lagom” varmt!

I morse var det min tur (som det är varje dag….) att gå till brödståndet och köpa frallor

I morgon kommer jag strejka!!! Herre va folk!!! 🙈 Meeeen man har ju semester…. Fast imorgon får Micke gå! Undra om han reder ut det 🤔.
Sen var det dags för Melodikrysset 🤪, det är ju ändå lördag!

Lätt idag 💪🏻🤘🏻.

Ser nog lite kul ut när vi sitter under var sitt träd 🤣 men det går lixom inte att sitta under markisen mitt på dagen – 35 grader, om det räcker… Men här under träden är det gott 😜

Imorgon är sista hela dagen här i Kroatien, sen bär det vidare mot Österrike / Tyskland.
Ska bli rätt gott! Nu vill vi ut och röra på oss lite!
Ha en fortsatt go lördag och helg ⛱

11 svar till “Som en indisk buss?!”

 1. Säg till när ni lagt ut hur man vänder sig på luftmadrassen på Youtube, för det gör ni väl 😉?
  Så härligt blå himmel och vi tycker ju så synd om er i värmen..😀.
  Spännande att människor bara kan tänka på att sätta sig i den bussen. Men å andra sidan var det kanske bra att se det innan för är man först in i den så kanske det är svårt att säga ”vi vill hoppa av, det är för mycket folk här”
  Fortsätt njuta av värme och sol.
  Allt gôtt

  • Ha ha ha ja den hade nog blivit en succé!!! 🤣 Tror jag hoppar det! Så nöjd jag kan ligga både på rygg och mage – det får lixom räcka för detta året!
   Ja herre va konstiga människor är! Bor på dyr camping men ska åka billigt. Väldigt glada att vi inte satt längst in!!!!😵
   Ha de gott 😊

 2. Så kul att läsa er blogg. Vi har återvänt till Sverige nyss efter 2 1/2 vecka på Belvedere camping. Igenkänningsfaktorn är väldigt hög och när jag ser bilderna längtar jag redan tillbaka. Usch, det är hela 11 månader kvar innan vi sticker ner igen. Men då jäklar … då ska det njutas. Ha en härlig färd hem, hoppas det går lika smutt för er som det gjorde för oss.

  • Kul du gillar bloggen 🤗
   Belvedere är också en av våra favoriter!!! Måste dit snart igen – kanske nästa år!!
   Ja innan man åkt härifrån kommer suget tillbaka och man börjar planera nästa resa 🤩
   Ha de gott 🏖

 3. Hej det finns en jättebra salva om man har onda eller kliande myggbett. Den heter Fenistil och första gången vi köpte den var i Kroatien i Bol för ca 10 år sen, men nu finns den i Sverige också. Kan rekommenderas
  Hälsn Anna-Karin o Roger

 4. Härligt ni verkar ha det. Apropå dina myggbett. Kolla om du kan hitta en kräm som heter anthisan. Jag fick tips om den i Sydafrika när jag hade fått så grymt mycket myggbett. Den är helt grym, men finns inte att köpa i Sverige 😐

 5. Vanlig allergimedicin ska också lindra klådan. Vi har alltid en Mr Mosquito med oss. Sätts i eluttaget och laddas med tablett liknande den som sitter i Thermacell.

 6. Hej,

  Kan se att ni kom till Kroatien i år. Gratulerar till det!!!!

  Det har dykt upp några frågor när jag tittat på era videor.
  I era videor kan man ibland se förarplatsen och jag undrar var ni hittat hållaren till telefonen?
  Vilken GPS software är det ni har på paddan?
  Fungerar er Thermacell bra? Har ni behövt den?
  Kan förstå på Micke att det inte är helt tyst att sova vid Calles. Tänker lite på att göra det själv. Behöver man oroa sig?

  Vi kör till Istrien vid utanför Rovinj i augusti och jag försökte skaffa en EasyGo+ då vi skall köra en del i Österrike.
  Restade och kölista, så vi kan först få den i oktober. Kul!!
  Blir till och skaffa en vid gränsen.

  Kör försiktigt!!

  • Oj va många frågor 🤣🙈 länken till hållaren finns här


   Tror thermacellen funkar men får myggbett ändå… de kommer in i bilen på annat sätt…
   Calles är väl rätt tryggt tycker vi
   Ha en riktigt härlig resa när ni åker 👍🏻🚍🏖 Kroatien är underbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: