God fortsättning på det nya året!!!

Årets första inlägg 🎉🎉🎉

Nyårsafton firade vi med Matilda och David 🎉 4-rätters och familjespel 🥰.

Provade spelet ”Idiotkunskap” men det var för svårt 😂, så det blev ”Ryktet går” i stället. Det var hur länge sedan som helst vi spelade det sist, men så roligt det var, kanske för att David var en sån begåvad tecknare 😂😂😂😘.

(Testade en ny app för att göra collage – Fuzel, men jag vet inte riktigt…. Har inte riktigt blivit kompis med den ännu, jag letar vidare….)

Bingo klarade av tolv-slaget riktigt bra! 🐶 Vi spelade rätt hög musik, så de flesta raketerna försvann i tonerna av ABBA, Lasse Stefanz och Volbeat 🤪🎉🥂🍾.

I födelsedagspresent häromdagen fick jag av Micke en övernattning inkl spa på Upper House i Göteborg på trettondagsafton. Vi har för ett par år sedan varit där på spa:et, men aldrig bott på hotellet.

Hela Gothia Towers var till bredden fylld med hundar!!! Det var ”My Dog” på Svenska Mässan. Annorlunda!!!😜

Receptionen för Upper house låg på 25e våningen i mittentornet, och man kan väl minst sagt säga att det var väldigt lyxigt!!!

Vi fick sätta oss ner med ett glas mousserande alkoholfri dryck medan de checkade in oss 🤪. De skulle ha leg på oss båda av någon anledning?! Skulle kanske kolla brottsregistret eller nått 😂

Vi skulle bo i rum 2304 på våning 23, spa var bokat till kl 16 😊

När vi kom in på rummet var det verkligen precis så fint som man sett på bilderna (oftast är det ju annars inte så…. det är sviten eller nått de tagit kort på 😂 inte det rummet man själv valt…)

Men här blev man definitivt inte besviken!!!

Bredvid sängen fanns en skylt som informerade om att man kunde beställa den kudde man ville ha 😶

Vi ”nöjde” oss med de kuddarna som fanns i sängen 😂

Satt oss och avnjöt utsikten till nått glas bubbel 🥂🤩

Sen var det dags för spa:et 🥰

Lika härligt som förra gången! Champagne-poolen är absolut bäst. Ja, alltså de serverar inte champagne där, inte heller badade vi i champagne (tyvärr!!) utan det är mousserande bubblor i 38 gradigt vatten 😍. Man ser poolen när man tittar upp på mitten-tornet nerifrån, den ”hänger” lixom på utsidan.

Men några extrem-spa-are är inte någon av oss. När vi testat allt – en liten stund här – en liten stund där, var vi nöjda och åkte upp till vårt rum igen, för att svida om till middag på stan 😊.

När vi var tillbaka på rummet igen, hade de varit inne och mörklagt och bäddat upp sängen. Lyxigt!!! (även om jag gör det till Micke varje kväll utan att han kommenterar det 😂😂😂. Måste vara för att kvälls-chokladbiten saknas?! 😜)

Vi drog upp gardinen igen för att titta på den härliga utsikten 🤩

Högst upp, där receptionen ligger finns oxå restaurangen där man äter frukost.

Nu måste jag däremot säga att jag hade haft mer att önska! Jag gillar Scandic, Varbergs stadshotells eller Posthotellets frukostar!!! Mycket att välja på!!!

Detta var exklusiv frukost 👨🏻‍🍳 där man beställde vid bordet.

Servicen var verkligen inte att klaga på, (mer personal än gäster) 😂 – inte heller maten!! Sååååå gott! Vet inte när jag åt en bättre äggröra!! Kolla även in den lilla söta Janssonsen serverad i en Ansjovisburk 🤩. Vi blev jättemätta, meeeeeen hade velat ha lite mer att välja på… 😟, pannkaka…. croissanter…. frukter… ja, jag gillar som sagt vräkiga bufféer!!

En helg går ju så fort!! Nu e det nog rätt bra att det blir lite vardag igen, efter jul, födelsedags och nyår!!! – av många olika anledningar 😊 🍔🥩🧀🍳🍖🍕🍜🍦🎂🍫🍿🍩🍷🥂🍻🤪😬

7 svar till ”God fortsättning på det nya året!!!”

  1. Härligt att ta in på hotell ibland och njuta av att slippa diska och laga frukost. Men ägarna är nog lite som ni, vill ta själva och ha mycket att välja på.
    Får skicka en god fortsättning hälsning även från mitt vinteride

    1. Detsamma till er! Nu e de slut på
      Helgerna som tur väl är!!! Tillbaka in i ekorrhjulet 😀

  2. Ni lycka då alltid hitta häftiga ställen😆 Att man kunde välja kudde var ju coolt. Min fasa, nåja det var väl att ta i, när jag skall sova borta är dåliga kuddar. Musikkuddar visste jag inte ens att det fanns. Men det gäller kanske att inte välja alltför bra musik 🤣🤣

    1. Ha ha ja där hade man lätt kunnat bo en vecka eller så ☺️🥰

  3. synd att man inte visst att du var där.hade varit kul o träffats
    jag var där mellan fredag o lördan
    såå fiint rum ni hade då.vad kostade det?Själv hade ett small där.
    det var verkligen ett fint hotell

    1. Vi var där från lördag till söndag 😊 många hundar 😂😂😂
      Upper house är ett annat hotell längst upp i Gothia (samma koncern)
      Vet faktiskt inte vad det kostade eftersom det var min födelsedagspresent 🤪 men spa ingick så räknar man bort det var det nog inte jättestor skillnad 😊

  4. jag bodde på Gothia Tower men det var inte det ni bodde på eller?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.