Ajm back!

Det har varit dåligt med bloggande och bloggläsande den senaste tiden. Tog en tajm out 😂. Hade tänkt den skulle varat längre, men kl 3 en natt i veckan (eller morgon, hur man nu ser det) när jag låg och tittade i taket, kom jag på det! Det är det här jag gör för att koppla av! Fundera på vad jag ska skriva. Det får lixom tankarna bort från jobb. Sååå slut med tajm outen 🤪.

Vad har hänt sedan sist då? Jobb jobb jobb jobb, inte orkat med så mycket mer! 🤯

Har oxå roat mig med att föra över mina 10 000 – 15 000 foto från OneDrive till Google Foto (e inte klar än….)🤪. Varför gör man nått sånt kan man fråga sej? Jo för det här:

Och det här:

Micke har haft appen ett bra tag, och nu har han övertygat även mej om att den är såååå bra!

Det där med ansiktsigenkänningen var det lite meck med, eftersom det inte är helt godkänt i Europa, men finns funktionen så måste man ju använda den 😂?! Micke löste det med någon Björn-app 😂😜 (typ VPN till USA) så vips så funkade det💪🏼.

Både min syster och Matilda älskar foto precis som vi, så bilderna på dem (har nog över tusen på enbart Matilda 😂, och då är ändå inte alla insorterade än) kan man dela med en länk till dem. De får ett pling i telefonen när det finns ett nytt kort på dem i mappen. Visst känns det väldigt nödvändigt 😜👍🏻.

Ja e man fotoholic som jag – APPSOLUT!

Häpp nu ska jag gå och göra pepparkaksdeg, sen ska tomtarna fram 🤶🏻. Ha en riktigt härlig lördag allihop 😘

2 svar till ”Ajm back!”

  1. Det där med bilder är inte helt lätt. Jag har såååå många men har inte hittat nåt bra system ännu, haha. Welcome back by the way! 🙂

    1. Google photo tycker jag är väldigt rolig eftersom den har ansiktsigenkänningen men det finns ju så många!!! Finns säkert någon som är ännu bättre 😊😜

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.