”Vinter”camping på västkusten

Jisses va tiden går! Vart tog Januari vägen, för att inte tala om Februari???😳 Men så är det ju den mest hektiska tiden på jobbet just nu – årsbokslut som jag älskar och sedan hatar, men nu är det klart för denna gången 😅.

Tack och lov för våra helgtrippar under denna tiden så man kan koppla bort och koppla av 🙏🏻 !
För någon vecka sedan var vi i Varbergs hamn, så häftigt med att åka husbil på vintern, även om det inte är vinter särskilt länge här på västkusten!

Tyvärr höll jag mej mest inomhus den helgen eftersom jag var förkyld, men vad är väl bättre än att sitta inne och mysa med den här utsikten?!

Magiskt vackert var det på morgonen, men kallt så in i vassen!!!

Varbergs mest fotograferade plats? :

Helgen efter mådde jag betydligt bättre och vi hade dessutom ledig fredag.
Men det blåste som tusan så alternativen vi hade var att stanna hemma och åka på fredagen eller hitta något ställe i någorlunda lä – gissa vad det blev 😜?

Vabäj igeeeeeeen 🤣.

Dagen därpå hade vinden mojnat, då lämnade vi civilisationen och åkte till ett av våra favoritställen.

Älskar att stå mitt i skogen och på morgonen dra på sig kängorna och vara direkt ute på en magiskt vacker vandringsled! 🥰

Efter en go-frulle så klart!!! 

Det enda kruxet är ofta det där med internet täckningen… Vi har två ställen vi bara älskar att vara på men med total obefintlig täckning. Visst kan man klara sig utan det ibland, men vi är lite beroende… Dessutom skulle vi spela in ett avsnitt av Stora Husbilspodden och då måste man ju ha internet, så på lördagen fick vi lämna för att dra oss mot lite mer civiliserade skogar. 

Och vilket väder vi fick!!! 10 grader varmt och sol! 🥰 Så hade vi ju inte sagt i september, alltså att det är varmt när det är 10 grader, och vi hade definitivt inte satt oss ute, men nu är vi undernärda på sol och det finns ju varma kläder!!!

På eftermiddag dök en bekant bil upp och våra kära vänner Roger och Lena joinade oss ute framför brasan 🥰.

Vi satt faktiskt ute ända till klockan var 19!!! Helt galet, men så mysigt och man kan ju värma sig på många olika sätt!

Denna helgen blev det ingen husbilstripp för vi var barnvakt. Micke passade då på att göra klart i garaget så vi kan ha cyklarna där. Han fick bra hjälp av en liten go tös. Hade aldrig gått utan Wilmas goda råd helt enkelt 🤓.

Men man är ju inte 25 längre – det ska gudarna veta!!! Herre va matt man var i går kväll 😵!

Bingo saknar dem för han fick ju mellanmål så fort det var ”utfodring” 🤣 och passade speciellt på minstingen Sally som “matade” honom friskt med både det ena och det andra 🙈.

På fredag är vi lediga igen 🤩, jag håller på att kolla väderappar och potentiella fricampingplatser – vi får se vart vi hamnar! Längtar längtar längtar 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: