1:a parkett vid lekplatsen – husbil med barnbarn

Micke blev inte lite orolig när jag berättade att jag bokat platsen precis bredvid lekplatsen på Apelvikens camping i helgen som var! Han sa: ”-ja ja bara så du vet så flyttar vi om det blir för mycket saker som flyger runt omkring”. Han såg spadar, spänner, fotbollar och cyklar yra i luften tror jag 🙈🤣.

Men så blev det alltså inte – detta sker nog bara i högsäsong tror jag 😜!

Jag hade förberett mig med allt som vi skulle kunna tänkas behöva. Matilda hade fått en lång lista att packa, allt från kläder för ur och skur till olika sorters skor och lista med vad hon gillar att se på youtube (förutom vår kanal då förstås😜). Fick som bonus en ordlista som kunde vara bra att ha: t ex bisch = filt, lillemat = välling, Bongas = pyjamas 🤣.

Vi satte in bilbarnstolen och kopplade ur passagerare airbagen – viktigt!!!!, ut med cyklarna i garaget och in med sulkyn, och så in med den lilla godingen så klart💞.

När vi checkat in på campingen tyckte Micke faktiskt att platsen var helt okej! Men så satt vi också på ”fel sida” p g a att det blåste så in i vassen från andra sidan, så vi hörde inte det värsta ”gapet”.

Vi brassade till lite korv och Wilma testade alla leksaker jag tagit med mig. Det där fiskespelet gömde vi efter att hon testat det…. huuuuu vilket oväsen (det packade jag ner längst ner i trucken till mamma och pappa så de fick hem det med sig, mowhahahaha).

Så klart hade hon snygg-hoddin på!

Det var inga svårigheter att få dägan i säng – det är jobbigt att campa😴!!! Men tur att vi har en bred säng, för den där lilla godingen tar upp halva!! Jag och Micke låg och tryckte i ett hörn medan hon bredde ut sig på längden
Men hade inte hjärta att flytta henne 🥹

Tänk att ha så mycket energi och vara så glad när man vaknar

På lördagen efter frukost,

gick vi längs havet in till Varberg. Så fint men det blåste fortfarande illasinnat kallt! Det blev en stoooooor glass, sen gick vi hela långa vägen hem igen.

Men Bingo var inte helt nöjd med arrangemanget…. Han brukar vara den som får all uppmärksamhet men nu var det en annan liten människa som stal den, dessutom jagade hon honom och tog hans leksaker….

Vilken härlig helg vi haft! Allt från att ha letat lejon i skogen, byggt stentorn till mordförsök på gråsuggor och mycket mycket goss.

Lämnade tillbaka en trött liten tös till hennes ännu tröttare föräldrar på söndag förmiddagen.

Till helgen ska vi dra österut, spännande saker på gång 🤩🍺🔥

Ha en go jobbevecka allihop 😘

4 svar till “1:a parkett vid lekplatsen – husbil med barnbarn”

  1. Det låter som en underbar helg med barnbarnet, hon är så söt. 🥰 Hur gammal är hon? Passa på och njut för tiden går fort.🫣 Strandpromenaden till stan är så fin och Varberg är en så mysig stad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: