Matlagning i skogen

I helgen rådde delade meningar om vart vi skulle styra skutan, Micke vann…. Det blev alltså skogen och så nära fricamping man kunde komma. Han hade hittat en liten ställplats i närheten av Ätran och när vi kom fram var vi helt ensamma (och förblev så hela helgen faktiskt)!

Jag hade sousvidat revben hemma som blev klara i fredags morgon efter 36 timmar i badet, så jag bara glazade dem med lite honungs glaze och sedan in i ugnen. Jisses så gött!!! Nästa gång ska jag testa en annan krydda men fortfarande ha dem i 36 timmar och honungs glaza (jobbar på de ultimata revbenen!)😜

På lördags morgonen gick vi en 5-kilometers runda vi hittat i appen AllTrails. Trodde jag skulle kunna hitta lite gult guld men ack vad jag bedrog mig. Istället blev vi ”jagade” av kossor – som tur väl var, så var de inhägnat men som de hoppade och sprang kändes det ändå inte helt tryggt…😟 koskräck!

På kvällen invigde jag vår nya Petromax dutch oven, egentligen ska den nog användas som ugn, (och det ska jag göra nån gång framöver), men denna gången blev det en hederlig gryta. Jag äääääälskar att laga grytor! Det är det jag ser fram emot när vi ställer in husbilen på hösten – att få stå hemma i köket och hacka och fräsa och sedan puttra i timmar för att sprida enormt goda lukter i hela huset. Nu kan jag göra det när vi åker husbil oxå… 🥰 dock utan lukterna i huset….

Vår kille 😍

På söndagen blev det ett pitt-stopp på det stora gula varuhuset – allt har ju blivit så enormt dyrt på Ica hemma, så nu passade vi faktiskt på att handla mat där oxå! Bara på det lilla vi köpte (kaffe, ost och smör och lite annat) sparade vi över 200kr!!! Bra att kunna köra inom där lite titt som tätt 😜

Nu är vi på väg mot årets stora husbilsevent – Mässan i Jönköping!!!
Binkan har vi lämnat hemma 🥺 men han har det bättre där!
Nästa helg har vi också redan planerat! Har bokat camping – första parkett bredvid lekplatsen!!! Annorlunda, men sååå fiffigt för ändamålet 😉🥰.

Men som sagt – först Elmia! Hoppas vi ses! 🤩 🥨 🥳 🍻 💃🕺🍷🥰 🚍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: