Härlig helg i Holsljunga

I helgen var det dags att ge sig ut på helgäventyr igen efter semestern. Husbilen var ompackad med mattor på plats inne i bilen och kylboxen utbytt mot bland annat vårt popuptält

Vi hade stämt träff med Mickes brorsas familj, som införskaffat sig en husbil, och min Matildas familj på Holsljunga camping som ligger i Schwenljongatrakten.

Vädret såg ju rätt kritiskt ut för fredagen men när vi kom fram höll det upp och vi kunde till och med sitta ute – värmen var det då inget fel på.

Wilma ville sova inne hos oss på natten, och det allra bästaste med det är på morgonen när man vaknar och bara ligger där och tittar på henne. Sötare onge finns inte! 💞 Sen börjar hon sträcka på sig och gäspa och så vänder hon sig till en och man får ett strålande leende och så skrattar hon och säger momo, då exploderar mitt hjärta av kärlek ❤️.

När vi legat där och myst lite var det dags att ge sig ut på morgonpromenad med Binkan. Det går ju inte så fort med så små ben, och det finns ju så mycket att titta på och blåbär och kottar att plocka!

På lördagseftermiddagen dök även Mickes andra bror upp med familj, de var på väg hem från Borås djurpark och passade på att ”titta in” en stund.

Henrik rökte sitt kött mer än grillade det tror jag 🤣.

Tre bröder och en Volvoraggare 😝 – gissa vem som e vem 🤣. Hugo han vet han😉!

Vilken mysig helg det blev 🥰 från början till slut ❤️.

Det var nästan lite sorgligt när vi satt och åt frukost i söndags och var tvungna att bege oss hemåt

Vi får snart göra om det @husvagnsresor och @husbilsresor&sköj ❤️😘

6 svar till “Härlig helg i Holsljunga”

 1. Barnbarn är härligt! Tur med vädret måste man ha när det blir många som ska umgås 😉
  Vi såg även er släktträff på husvagnsresors Youtube-kanal och ser fram mot er tolkning av helgen 😇
  Hoppas att ni har lika trevligt den här helgen 🥂

 2. Hej Nilla!
  Vi var med på liven men kunde inte skriva i tjatten. Okänt fel står det. Ni kommer att få många mer på liven om man får reda på när ni sänder.
  Mötte er i Kroatien när ni var på väg från djävulscampingen söder om KRK. Micke vinkade😄
  Vi följer er och har haft mycket nytta av era tips.
  Sköt om er och hälsa Bingo!
  Vänligen
  Bengt

 3. Det var mycket trevligt att få träffa er i Holsljunga även om det blev ett kort möte. Brukar följa er på era resor runt i Europa. Lycka till i fortsättningen. Har en fråga till er. Har ni varit i Lieschtenstein? Vi har funderingar på att köra dit i maj 2023. Ser fram mot goda råd av alla slag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: