Nu är vi i Trogir

Häromdagen flyttade vi oss från Pag till Trogir, inte lika strapatsfullt som vår förra förflyttning 🙈, tack och lov! Efter att ha bunkrat upp med lite mat på Plodine checkade vi in på camping Belvedere strax utanför Trogir

Här står vi på plats 27, en stor plats med skugga i stort sett hela dagen och nära till hundbadet! Men det finns bättre platser har vi sett!!! Plats 90 och 92 går inte av för hackor, men då har man ju också lite längre till att slänga sig i plurret, och det vill man gärna göra när temperaturen ligger mellan 30 och 35 grader…..🔥

De har verkligen det fint ordnat för hundar här! Agilitybana, stort område där hundar får vara och fina promenadvägar!

Campingen är verkligen jättefin! Inte så stor som Simuni och inte heller fullbelagd vilket är väldigt skönt, speciellt när man ska gå och duscha och man slipper stå i kö eller höra gap och skrik i ett!

Campingen ligger i etage så i stort sett alla platser har havsutsikt. Vägarna är enkelriktade (även om en del inte fattar det…. kokt hjärna i värmen?!)

Barnen har egna toalett / duschrum med anpassade handfat och toaletter 🥰, finns även en bra hunddusch som vi ska testa idag. För även om Bingo badar och vi sköljer av honom blir han rätt skitig, så idag blir det schamponering och lite hundvård 🐶. Poolen har vi inte testat och kommer inte att göra det heller! Här vill man definitivt bada i havet!!

Affären är också superfin!! Finns allt man behöver, men kassörskan jag träffade idag när jag var där och köpte morgonfrallor behövde nog gå på charmkurs ett par gånger!!! Suckade och himlade med ögonen när jag inte hade växel – fick betala med kort istället…. Inte ens då kostade hon på sig ett leende utan snörpte bara på munnen 👎🏻.

Vi har två gånger tagit taxibåten som går från campingen, en gång i timman, in till Trogir. Första gången tillsammans med ett trevligt par vi träffade första gången på Simuni och som nu oxå var på denna campingen, Per och Cina. Vi startade med en liten drink i hamnen.

Där är verkligen superfint där 🥰, och så mysigt att bara sitta och titta på alla lyxbåtarna i vimlet.

Vi hittade sen en liten restaurang inne i en av gränderna där vi delade på en fisktallrik – ja inte Micke då alltså, han höll sig ju som vanligt till kött, men vi andra tre delade. Fick till och med välja ut fisken själva! 🤣

Det var nog den godaste (och dyraste) fisk jag någonsin ätit!!! Herre!!! 🤩

Ölen var inte dumma de heller – de där glasen skulle man velat smussla med sig hem i handväskan – supercoola!!!!

Vi har ju även testat restaurangen på campingen, och deras cesarsallad var verkligen supergod, men fisken nja….

Den andra gången vi åkte in, igår, var det varmt som synden, men vi har nog vant oss nu för det är absolut inte lika jobbigt som i början!!!

Binkan e så duktig på att åka båt 🤩, svalkar gott i vinden. Sen får han vatten så fort vi sätter oss ner vid någon servering, så det går ingen nöd på honom heller. Det värsta är att folk inte ser honom och nästan trampar på honom, för han smälter in i stengolvet🙈

Det ääääär verkligen så enormt fint!!! 🤩 Jag hittade en Pandorabutik som hade en Kroatien-charm som jag hade hoppats på! Har nu en från Miami, en från Kanarieöarna och nu en från Kroatien 🥰 (där det står det på dem alltså 🤗)!

Slank ju så klart in igen på en trevlig restaurang, och där fick jag en enorm fish-plate!!! Stod man var tvungen att vara två men när jag frågade sa han det gick bra att beställa en för endast en person 🤩 – och vilken tallrik det var!!!

Lax, tonfisk, musslor, kräfta, bläckfisk…. urk, och någon vit fisk 🤩🤩🤩

Sen for vi hem till campingen igen, lagom mätta 🤪

Imorgon fär vi vidare mot Pakistan eller vad det nu hette… Pakostane 🤣, få se vad det nu är?! Aldrig varit där innan så det ska bli lite spännande 🤗

Häpp, dags att dra ut Binkan under bilen och se till han får lite hundvård sen får det nog bli en stund på luftmadrassen 🥰

Ha de gött! Over and out från Trogir ❤️

4 svar till “Nu är vi i Trogir”

  1. Trogir är nog en av de finaste städerna längs Kroatiens kust, oh vad vi njöt där!
    Stackars Micke, som missar alla underbara fiskrätter…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: