Packning – bästa och sämsta!

Herre jösses va mycket kläder jag packar med som jag kommer ha med mig hem igen – helt totalt oanvända!!! Hur tänkte jag? Varför gör jag precis likadant varje år??? Badkläder! Underkläder och nån klänning hade ju räckt 😎

Jag tänkte så här: ”Kan va bra att ha”

”Får ju plats”…. 😳 så dumt!!!

Men! Vissa saker har jag lyckats med! Maten t ex! Den har jag packat bra i år! Så gott att ha snabba rätter att bara värma när man e på rull! 👍🏻

Bästa nya prylen är utan tvekan definitivt Britakannan 🤩🤩🤩🤩🤩

Att slippa kånka hem vatten för att dricka här nere är ofattbart skönt!!! Nu fyller vi bara kannan med vatten från kranen på vår plats, den filtrerats och det smakar precis som hemma 🤩 Wunderschön!!!!

Finns under ”kök” bland våra favoritprylar: https://bit.ly/3rWN4zf

Och mycket vatten går det!!!!! Idag har vi 35 grader i skuggan – inte helt ultimat men vi överlever 😉🔥.

Duschen är oxå en höjdare! Bingo använder den mest…. mer eller mindre lycklig över detta….

Ja man får se till att hålla vätskenivån uppe!

Får nog bli en sån här ikväll med 😍

Avslutar med en fin bild från campingen

🤣😜😉

Nä nu måste jag gå och bada igen – tack å lov att man har 20 meter till vattnet och en AC som fungerar i husbilen 🙏🏻❤️

10 svar till “Packning – bästa och sämsta!”

 1. Hej göttegrisar, låter som ni har det som ni förtjänar 😘. Den dör kannan får du husa mig nån gång. Njut i och av värmen…. Här hemma är det grått, regnigt och kyligt (ca 17gr🥶🥴) ses när ni är tbx igen 😘

 2. Packning är ju lite roligt. Maken han tar det som ligger närmast ungefär och inte så mycket (sedan lägger jag till lite i smyg hihihi) själv har jag med mig mer än vad som behövs. Jag rullar alla kläder som ska in i skåpet och plötsligt finns det så mycket mer plats, då kan man fylla på med mer! Mer än hälften brukar vara oanvänt vid hemkomst, tokigt eller hur?
  Vi har en oval filterkanna, skönt att slippa kånka vatten.

 3. Det är detsamma för oss man har med massor av kläder men det mesta kommer inte till användning 🙂
  Även en hel del mat åker med hem 🙂 man hittar ju så många fina restauranger man vill testa.

 4. Tack för era fina skildringar! Tyvärr har jag fått sälja Shanty min Adria Matrix Supreme!
  Njuter i stället med er!

 5. Mysigt med Kroatien. Där campade vi många gånger för många år sedan, men jag är inte så avundsjuk på värmen bortåt 35 grader.
  Tack för tips på Britakannan. Ingår det extra filter?
  Såg att du tvättade mycket. Du vet väl att det finns colour collector(små tvättlappar) att köpa som gör att tvätt i olika färger kan blandas, ifall man inte har fulla maskiner. Fungerar jättebra! Ha en fortsatt mysig semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: