Vad gör man när man bara väntar?

Nu börjar det blir riktigt drygt! 😒 Och vi ska väl ändå inte klaga som fått inte så lite sol i slutet av december 😍.
Men nu känns det lite som att D-vitaminerna har försvunnit, liksom solbrännan, och vi har slitit lite föööör mycket på soffan hemma 🤨.
Är inte heller lite trött på att gå ”Bingos rundor” hemmavid, det hjälper inte ens att gå dem baklänges längre!
Nä, nu ska den snart ut!!! 🚍 Har stark abstinens!!!
Men har roat mig med att köpa lite nya saker till husabilen 💸💸💸.

Bland annat lite nya kuddar, filtar och ljuslyktor, i en för mig helt ny färg, bland annat en dunpläd som jag bara älskar 😍.
När jag skickade en bild på den till Matilda skrev hon att det såg ut som jag låg under en stor hög av det som finns i Sallys blöjjor – ja, så kan man ju också kalla senapsgul 💩. Jag tycker i alla fall att den är fin! 😶

Sen råkade jag även klicka hem ett par fällar till stolarna när vi nu så småningom ska ha husbilspremiär 🍾🥂🚐.

Bingo gjorde sig lite väl installerad…. hm… köpte bara två 🤔

Vi träffade ju MeCamping i höstas som hade sådana, och sen var man såld!

Till fällarna kände jag att jag behövde en ny grill (jag vet… jag har ett par…. och avverkat ännu fler 🤣). Sagt och gjort klick, klick, klick så fanns den att hämta på posten!

Inte nog med det, överraskade Micke med våfflor som vi gjorde efter att vi premiärgrillat lite korv!

Blev man populär eller blev man populär?? 🤪 😍

Alltså den här grillen har faktiskt konkurrerat ut min kära Cobb!!!!!! Det trodde man inte!!

Så nu vill jag bara ha hem husbilen så man kan pimpa den lite – ska försöka få den lite mer personlig…. hur det nu ska gå till 🤔
Denna helgen blir det inte… för då ska det tydligen hända andra saker 😱, men nästa lördag kanske, kanske, kanske den får titta ut, för att sedan kyla bubblet 🍾 till helgen därpå – snart!!!!!! 😍 Tick tack tick tack……

10 svar till “Vad gör man när man bara väntar?”

 1. Jag fick i v f ut och åka med min plåtis igår till verkstaden, fick mitt innertak i fram utbytt, hade kommit bruna prickar, hade 5 dagar kvar på garantin…..puh! Berätta om Erat vägval till Kroatien i år, funderar på det också!

 2. Ja här väntar vi också, men först ska det fixas till i hemmet, sen bär det iväg åt något lite varmare land. Våren kommer ju tidigare lite söder ut så vi hoppas kunna möta den.

 3. Hej Micke & Nilla!
  Vi är nyblivna husbilsägare och söker med ljus & lykta efter tips. Och på Youtube trillade vi över er☺️. Så underbara ni är med allt som ni delar med er. Ni är verkligen helmysiga🤩. Planen är en tur till Italien i maj och vi längtar såååå. Innan dess måste vi bara ut och prov-campa lite mer🙈.
  Kram från Cilla & Rolf i Skåne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: