Glöggbubbelprovning i Förslöv

Denna helgen hade vi bestämt träff i Förslöv med ett par vänner, Annelie och Jörgen, på ställplatsen vi besökte inte alltför länge sedan, precis intill Hålehall, på Bjärehalvön.

Vägarbeten och en olycka på E20 gjorde att vi väl var cirkus en timma senare än tänkt. Man undrar verkligen när de kommer ge upp betongen och gå över till asfalt mellan Falkenberg och Halmstad – vilken skit!!! 🥴

På lördagen visade sig solen från sin bästa sida och vi bestämde oss för att gå den gula leden uppe vid Hålehall.

Ryggorna var packade med lite fika 😜

Vi hittade en fin plats i solen – vilken höstdag 😍

Nästan en halvmil senare var vi åter tillbaka vid husabilarna, och vi brassade snabbt till lite lunch – för det var ”way over” mat-och-sov-klockans lunchtid 🤣

Därefter var det dags för helgens höjdpunkt: 😜 Bubbelglöggprovning!

Det var lite småkyligt så vi satte igång en brasa (fast egentligen var det inte p g a att det var kyligt – mer för att det var så mysigt 🤩)

Summan av kardemumman då? De var goda på olika sätt! Men den röda vann nog omröstningen. Mer julig känsla och den var något mer ”lättdrucken”. Den vita gifte sig däremot fint till lussekatterna Anneli införskaffat till ändamålet 😍.

Men det är ju dock snart november, och kylan kröp sig på! Vi flyttade in och spelade lite tärning (10 000) därefter spelet ”Rita och gissa” – skrattade så vi fick kramp i magen och tårarna, bokstavligt talat, rann!!! Micke har en gåva att kunna rita på ett väldigt annorlunda sätt! Han ritar helt enkelt inte en uggla eller chips så att det går att förstå vad det är man ser….🤣🤣🤣 och stackars Jörgen som satt ”efter honom” hade det lite ”svårt” 🤣😆
Vill ni ha tips på ett enkelt, roligt, och sa jag roligt, spel – så köp!!!😜

Idag känner vi oss nog alla lite som Binkan 🤣

Tur vi har en timma till övers att sova i natt 😄.

Ännu en helg att lägga i minnesbanken 💞 🍂🍃🍁🥰.

5 svar till “Glöggbubbelprovning i Förslöv”

  1. Vilken härlig helg vi fick 🍁🍂🥰 Husbilsliv och goa vänner är den bästa kombon 🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: