Fricamping i skogen

Denna helgen var vi inte helt säkra på om vi skulle åka eller ej. Väderprognosen var ju inte särskilt upplyftande ⛈💨💦🌩🌬 och vi brukar inte åka när det är väldigt dåligt väder! Det har i o f s inte hänt mer än en gång de senaste 8 åren att vädret varit sååå dåligt att vi inte åkt, men ändå 😜.

När vi väl bestämt oss för att åka, var frågan vart! Inåt landet! Utan tvekan! För några 21 m/s i byarna vid havet var vi inte jättesugna på!
Vi hade fått ett par tips på några fricamping ställen vi tänkte kolla upp, annars var plan B en camping.

Det blev full pott på första stället! Oj! Här ville vi stanna!!!😍

Det blev en #kommaframöl och ett glas #kommaframvin för att fira!
Dessa haschtags finns på instagram, så tar ni också en kommaframöl eller ett glas kommaframvin och lägger ut en bild så tagga! Kan va kul att se hur alla ”kommer fram”?! 😜

På lördag morgonen gick vi en runda med Binkan för att utforska stället. Gissade att det skulle kunna finnas blåbär i skogen, så jag tog med mig en liten form att plocka i.

Det fanns MYCKET blåbär!!!

Tillbaka vid husbilen igen kunde vi faktiskt sitta ute och äta frukost 😍

Lyxfrukost 🤩

Och döm av vår förvåning – det var helt vindstilla!!! Det skulle ju bli storm?! Fattade ingenting!

Efter ett tag packade vi ihop en picknick väska och gav oss ut på tur! Det är lite svårt att hitta stigar och vägar att gå ibland när det inte finns utmärkta leder. Det blev ett par återvändsgränder vid ett par stugor, men det blev till slut en runda på 8 kilometer 👍🏻, om än något tråkig del ibland…

Det vi däremot inte hittade var någon bra plats att inta picknicken på, så det fick, som det så ofta blir, bli vid husbilen 🤣. Micke fick dra runt den tunga ryggan i 8 kilometer 🙈

Men den som väntar på nått gott….

Bubbel och räkmacka – inte det sämsta precis 🤩

Flaskan har vi fått av en följare 🤩 – såååå gott!!! Och än en gång stort tack 🙏🏻 Ser ju nästan ut som Hallands landskapsflagga men det var Cremant från Luxemburg så… 🧐

Sen kom det en rejäl regnskur och vi kröp in i husabilen. Jag hade laddat med en bra bok och har även ett nytt projekt på gång – en gossig sjal att ha på jobbet när det blir kyligt (jag fryser jämt….), men efter bara en kort stund kom solen tillbaka och då kan man ju inte sitta inne!!!

Där var rätt ödsligt 🥰 men när det blev bättre väder kom det lite folk som dels badade och dels körde ut med båtar. Vi fick också ett konstigt ryck!!!

Bada!!! Jag tog med termometern och den visade 22 grader – fy farao vad kallt!!! Vi trodde Binkan skulle tycka det var kul och att han kunde gå i och bada! I Kroatien var det ju så stenigt och det blev djupt så snabbt. Här var det ju lätt att gå i. HA!

Han bada INTE!!! Värsta badkrukan ever!!!

Det blev inte mycket läst och inte heller nån vidare start på mitt nya projekt, men jösses vilken härlig helg vi fick där mitt ute i skogen 😍 brände mig nästan lite på näsan och kinderna ☺️.
Tänk va fina ställen det finns som man inte har en aning om 🤩. Tack Björn för tipset 🥰!

Nästa gång vi åker hit ska vi ta med kanoten 😜

Ha en riktigt go jobbevecka – för visst bör man väl börjat jobba nu 🤓

2 svar till “Fricamping i skogen”

  1. Tusen TACK för din jättetrevliga blogg och era härliga filmer på you tube! Jag har alldeles nyligen ”upptäckt er” 😊 och har många intressanta tips att bekanta mig med.
    Ni är så trevliga och goa och Bingo är underbar 😍!
    Många varma hälsningar från Nanne i Österbotten, Finland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: