Vi skulle nog aldrig ha tittat!!!

Igår drog vi på oss våra gula tröjor och satte oss väl till rätta i soffan för att titta på matchen⚽️!

Men det började inte så bra (…slutade faktiskt inte så bra heller 🤓)!!
Det sändes ju inte på TV4 play utan på Cmore!!! Meh! Jaha, här satt vi laddade, gula och blå, och så fick vi inte igång matchen!!! När vi för EN GÅNGS SKULL SKULLE SE PÅ FOTBOLL!!!!🤬

Det blev inte annat än att registrera oss på Cmore och betala de 300 spänn det kostade för en månad! Vad gör man inte för sitt land???🇸🇪

Nu jäklar!!! Men vad händer – Ukraina gör mål 🙈! Detta var ju inte alls bra, det förstod ju till och med vi! Men strax därpå så gjorde Foppa mål, (trodde han spelade ishockey!?! men han har nog många stränga på sin lyra!?! Jaaaaaaa, ropade jag ensamt ut över campingen 🤣🇸🇪. Sen blev det rätt drygt…. Men vi kämpade på, liksom landslaget…. Micke var den som tröttnade först, och började leka med Binkan istället.

Rätt mysigt var det, att sitta där i mörkret, 25 grader varmt och helt vindstilla.

Men det hände inte så mycket…. vi började gäspa🥱. När det så blev klart att det skulle bli förlängning med 15 + 15 minuter fick vi nog. Vi stängde ner – kanske var det därför de förlorade?? 🤭
De kände att de tappade vårt starka stöd😲!
Har lite ångest för det idag faktiskt… 🤣
Men bara lite!

Idag har det tagit i att blåsa – inte så mycket på land, men havet är riktigt förbannat!

Det går inte att bada! Jo då, visst finns det de som gör det 🙄, men vi håller oss på land!!!
Jag låg nere och solade för en stund sedan, och jag kan säga som så – att gå i och bada – det behövde man då inte! Kom världens våg och fullkomligt sköljde över mej! Tur man har vattentålig telefon 🤣.

Binkan har fått liten bekymmer med värmen. Vi duschar och kyler ner honom så mycket vi kan för att hålla honom sval. Men han är hängig och vill inte äta 😞. Jag köpte med ett par burkar ”godis-mat” i fall om att han blev dålig i magen, och det åt han lite av i morse i alla fall.

Han ligger på sin kylmatta med kylhalsduk runt halsen. Flämtar inte eller så, men är trött och hängig – inte vanliga Binkan precis 😔.

Inte kul när de små inte mår bra. Tanken var att gå in till Mali Losinj och käka ikväll också, men vi väntar nog till imorgon och hoppas han piggat på sig då!
Vi håller oss i vårt camp hajkon tajkon 😏.

Ha en fortsatt go onsdag eller är det tisdag 🤔, nä onsdag va?
När man känner så – dååå e de semester ⛱

14 svar till “Vi skulle nog aldrig ha tittat!!!”

 1. Stackars Binkan, hoppas han piggar på sig snabbt. Alltid jobbigt när ens hund inte mår bra.🐩

 2. Ser gott ut. Campingen ni använder i Österrike, går det att köra dit med ett 14 meters ekipage(bil+husvagn) eller är det trångt?

 3. En fördel med att Sverige förlorade är ju att den allra värsta hysterin lägger sig och på söndag är det slut på eländet. Okej man behöver ju inte bry sig men har man fotbollstokiga ungar( hur de nu blev det, jag är iaf oskyldig ) påverkas man ändå.

 4. Nej, nu vet hela Sverige vilka de ska skylla denna förlust på! Hur kan ni bara lämna mitt i matchen..😉.
  Hos mig blev det ett riktigt antiklimax vid midnatt, luften gick ur ägarna fullständigt.
  Vad tråkigt med Binkan, hoppas han kryar på sig!
  Allt gôtt

  • 🙈 Förlåt 🥲
   Alltså vi och sport går lixom inte ihop. Förstår inte grejen med det…
   Men nu gjorde vi i alla fall ett allvarligt försök 🤣
   Ja, riktigt tråkigt när någon är dålig 😔 men han är bättre idag 🙏🏻
   Hoppas det håller i sig!!
   Ha det supergott på västkusten 🥰

 5. Vi skulle se på de sista 15 minutrarna av matchen för att kunna vara med på snacket, men blev sittande…och mer och mer förbannade för varje minut😡. Detta skådespel 🙄
  Blanda lite vätskeersättning till binkan så du får upp hans vätskenivå. Googla recept til hund. Honun har ni väl med?

  • Nä fotboll e inget för oss 🤥 Förstår inte vad som är det roliga med det helt enkelt! Tur man är olika 🤣
   Jo då vi gav han vätskeersättning. Har alltid honung med mig, det var jag glad för då!!! Men han är bättre nu! Vände när jag köpte kokt skinka till honom – då började han äta. Men vissa dagar pillar han fortfarande bara ut skinkan. Men man behöver ju inte få längre än till sig själv… inte jättegott att äta i värmen på dagen.
   Ha de gott!🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: