Borgholm sedan Sandvik

I fredags lämnade vi Sandviks camping i Degerhamn 🥰 och begav oss mot Borgholm.

Man får vara ute i god tid, för platserna går som smör i solsken!!!
Precis när vi rullade in på ställplatsen, så körde en bil från första raden, och vi var inte sena till att ta den platsen 😜.

Ställplatsen är sedan en tid tillbaka övertagen av campingen, och i vårt tycke har det inte då blivit till det bättre!!!

El finns nu på alla platser och en toalettvagn, som jag aldrig för mitt liv skulle ens tänka på att besöka!!! I och med det har de ju även höjt priserna med en sisådär 200% !!!

Men vill man till Borgholm så vill man! Vi brassade till lite käk – denna gången ramslökskorvar från Gudmundsgården 😍.

Visst står man riktigt fint där!!! 😍

På ställplatsen stod även våra husbilskompisar som har bloggen ”Husisblogg”. Det blev ett par timmars trevligt babbel, men det var lite kallt så Micke slängde upp vårt popuptält med väggar och infravärmarlampan – sen spelade de ingen roll att det även kom ett par droppar från himlen (det var mer än ett par droppar…..) 🤣, men ”inne” hade vi det så mysigt 🤗.

Igår var ingen vanlig dag, för då var det Bingos födelsedag 🥳🥳🥳. Tre år!!! Stor pojke nu! Han fick välja om vi skulle stanna kvar i Borgholm eller åka vidare – han ville dra vidare 🤣.

Men först lite firande!!!

Traditionell födelsedagsmacka med leverpastej – intogs vid bordet, självklart på en tallrik! Det tog inte mer än ett par sekunder – sen var den borta!! 🤣🥰

Vi vinkade hej då till Klas och Jenny, sen for vi vidare! Vi tog sikte mot Sandvik som de tipsat oss om.

Alltid lika spännande att komma till en ny plats! Och lika ”spännande” om det finns någon ledig plats 🙈, det gjorde det!!! 😝

Det är verkligen grymt mycket husbilar på Öland denna helg!!! Ställplatsen fylldes på fort och under eftermiddagen var det många som körde in och fick vända.
Lite onödigt kan man tycka – varför stannar man inte utanför och skickar in sin co-pilot till fots för att kolla om det finns plats?? 😳

Man förstår ju att platsen är populär!!!

Vi gick en runda norrut med Binkan längs vattnet före vi attackerade restaurangen som låg i hamnen 😜.

Man kunde nog gått hur långt som helst egentligen, men vi vände efter ett par kilometer, mat och sovklockan ringde 🍽.

Men det var en fiskrestaurang 🤣, (ja, alltså Micke äter ju inte fisk…) som tur väl fanns panerad torsk med pommes – det funkar 🙈. Tror hans mamma lurat honom när han var liten och sagt att fiskpinnar inte är fisk 🤣🤣🤣

Idag lämnar vi ett regnigt Öland och tackar för denna gången 😍.

I morgon ska jag börja jobba igen, halvtid till en början – LÄNGTAR!!!😍

Ha en fortsatt härlig söndag 😘

10 svar till “Borgholm sedan Sandvik”

  1. Grattis Bingos födelsedag. Vi förstod att de skulle vara massor av husbilar ute i helgen. Vi var ute en vecka Kroksjö Fagerås tittade på blommorna och så till Honungsfarmens ställplats treffade Bloggen Ellen

  2. Det var trevligt att träffas, både jag och min Adriakompis och självklart också alla ni ägare. Det finns ju ändå en hel del att prata om. Att rekommendera platser till andra är alltid svårt säger ägarna, det är ju så olika med tycke och smak.
    Haha, då stämde vårt sms till Micke, men det var tur att han hittade något att äta..😉.
    Hoppas nu det går bra för dig på arbetet!
    Allt gôtt

  3. Kan tro att det varit husbilstätt på Öland den här helgen! Vi får vara hemma och ”jobba” för på fredag kommer flyttstädet till vårt hus och då ska 25 års samlande vara puts väck, men sedan ska vi styra kosan österut till solen och vindarnas ö!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: