Vi lämnade Marstrand…

Runt middagstid började det blåsa mer och mer och även om vi inte ville, lämnade vi Marstrand 😢. Vi satte siktet mot lite fricampingplatser inåt landet.
Den första gick fet-bort! Alltså man förstår verkligen inte hur vissa platser kommer med i appar och kartor som en ställplats, eller ens en övernattningplats 😳????!
Vi körde ett par kilometer till, vägen blev smalare och smalare. Kom till en skylt: Här slutar allmän väg 😳.

Asfalt blev till grus…. men så….

Vilken härlig plats!!!😍 Visst blåste här lite här med, men verkligen inte några 20 m/s eller ens 10 👍🏻

Däremot var det rätt skräpigt på platsen. Det är många som är ute i naturen i dessa pandemitider och några ”glömmer” att ta med sig allting hem igen… 🤔
Eftersom en del tror att det är vi husbilar som skräpar ner tog Micke saken i egna händer!

Förstår verkligen inte att man bara kastar förpackningar, aluminiumburkar, glasflaskor och skräp rätt ut i naturen 🤔. Visst en soptunna här hade kanske varit på sin plats, men vi var ju utanför allmän väg och vem ska betala för den tjänsten?? Nä, se till att ta med skiten hem!!!!!!

Här laddar man verkligen batterierna! (och då menar jag inte husbilsbatterierna, även om det gjordes det med 😝)

Självklart kom Cobben fram för lite grillning. Vi har ju tre grillar med oss 🤣 för olika sorters behov! Till lunch blev det korv och bröd, då funkar ju gasolgrillen allra bäst, men när man ska grilla kött då vill man ju grilla!!! Inte steka 🤪. Den tredje är mer en mys och värmekälla = vedeldning. Tyvärr inte använd så himla ofta, men framöver förhoppningsvis 😉

Bingo måste ju ha koll på var alla är – flocken ska vara samlad! Går man ut och grillar far han runt i husbilen från fönster till fönster för att se vart man tog vägen 🤣.

Visst ser det läskande ut?? Mangochutney-marinerad kyckling stod på menyn 🥰

Det blev helt kolsvart runt oss framåt kvällen – inte en enda lampa såg vi ens på avstånd. Tur man har pannlampa när Binkan pockar på och vill ut 🤣

Snyggo 🤣

Idag är det nästintill vindstilla och solen lyser på en blå himmel = Söndag 😳
Hoppas vädret håller i sig – blir varmare framöver och inte kallare med inslag av vitt damm!!!

Ha en härlig söndag i det fina vårvädret 🌸

13 svar till “Vi lämnade Marstrand…”

 1. Så roligt att följa er blogg, Instagram och youtube kanal! Vi är nybörjare i husbilslivet 😍

 2. Gläd er år det vädret, för hemma hos mig och ägarna är det vitt på marken efter nattens snöfall.. alltid ska det väl komma något bakslag ☹️.
  Pannlampa och markisbelysning är ju bra fast på olika sätt. Även hos mig ska det enligt min manlige ägare monteras markisbelysning.
  Såna platser där det verkligen blir svart, kolsvart är ofta fina att stå vid. Finns det dessutom lite vatten framför nosen så blir det ännu bättre.
  Allt gott

 3. Vilken insats Micke gjorde 👍 det är bedrövligt vad mycket skräp man ser i naturen 🙈. När jag var liten gick vi ut och plockade skräp under arrangemanget ”Håll Sverige rent”. Vore bra om det infördes igen . Ni gjorde ett bra val som flyttade på er , det blåste rätt bra i Varberg i natt . Ha en skön söndag 🌞

  • 😊 Ahaaa där ser man! Finns nog många sådana här platser lite inåt landet – problemet är bara att hitta dem (att man får stå där, och att det gåååår att stå där utan att köra fast – det är sjukt mjukt i marken nu!!) 🙈
   Ha en härlig fortsatt dag i solen 🙃

 4. Kul att ni hittar så fina ställen. Vi ska hämta ut våran pärla i veckan som kommer. Sedan ner till Ditec i Falkenberg för lackbehandling. Sedan är vi igång för 2021.
  En fråga, vilka appar använder ni för att hitta dom fina platserna ni kommer till?

 5. När man ser den fina plats ni hittat, då bli suget stort. Det är just sådana platser vi brukar leta upp. Vi väntar några veckor till innan vi gör första vårresan. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: