Klimatförändringar?

Alltså? Nån sa att vi hade någon sorts klimatkris? Jorden värms upp alltför fort?
Inte här!!!!!!🥶 Under hela februari har vi inte kommit över 0:an på termometern!!! Det har inte hänt på flera år!!!
Jag var inne på Engelssons på lunchen häromdagen för att köpa mig ett par nya långkalsonger, döm av min förvåning – alla var slut!!!!!! Utom de i storlek 54-56 😮. Visserligen har vi haft Corona länge, men riktigt så mycket har jag inte tröst-ätit!!!

En annan sak; jag trodde inte att man kunde bli tröttare på något, än ordet ”Covid 19”,🤮 men ??? …. Alltså denna vaccinationshets!?! Va faaaaaan????? Att de orkar?? ”Vaccinet e försenat”, ”Kommer vi bli vaccinerade innan midsommar”? Nån fick feber av vaccinet… alltså???? SLUTA!!!!! Nyhetsrapportera om NÅGOT annat!!! De e som de e! Kan vi inte resa i år så kan vi inte – men jag lever för hoppet!!! Låt mej göra det!!! 🙏🏻🤞🏻

Och därmed smyger vi oss in på nästa anhalt på vår kommande sommarsemester 🍸
Camping Krk, en av de få 5-stjärniga campingar som finns i Kroatien

Vi har aldrig varit på en camping med en sån ordning!!! Här duschar jag på servicehusen!!!!!!!🥰 Hellre än i husbilen!😜

Vi har faktiskt varit där 3 gånger tidigare! De ligger lixom så bra till.
Även här: Sååååå härligt vatten!!! 😍

Självklart hänger vi mest vid hundbadet 🐶

Här är det dock lite längre till stan, men en rolig promenad blir det, på slingriga stigar utmed havet, men man får se till att ge sig av hemåt igen innan det blivit alltför mörkt – för där är då ingen belysning på de stigarna 🙈 och man får hålla lite koll efter ormar!!!🙈

Självklart satt Micke ihop en liten film även här:

Minus för campingen är att man inte kan boka en specifik plats! Ogilla!

Vi har bokat in oss på en Premium Mare plats, gissar att de där enstaka Luxury Mare platserna bokas i förväg år från år, för vi har då aldrig lyckats (men givetvis kan man ju få det på lågsäsong, tror jag….)!!!

Det som många (troligen) inte vet, är att det på många (de flesta) campingar har otroligt fina små bungalows! Hade jag inte haft husbil eller husvagn hade jag definitivt bilat ner och bokat i oss i en sån!!! Spana in dessa till exempel!! 🤩

https://www.camping-adriatic.com/camping-krk-politin/accommodation/mobile-homes

Meeeen det är ju fortfarande ett tag tills dess 🤪. Först och främst väntar vi på att kung Bore ska släppa sitt tag om västkusten så vi kan hämta hem husabilen och börja åka igen – för nu börjar det klia 🤪.

I går släpptes ju Elmia biljetterna och jag satt ju givetvis bänkad och redo! Dysterkvistarna säger ju även här: ”ja ja vi får väl se hur det blir i år!”
Varför kan man inte bara få tro att det blir så?? 😲
Vi behöver få tro nu! Kallt och j..🥶..ligt som vi har det! 🙏🏻

Häpp, nu ska jag sätta fart! Hoppas på att få gossa med en go liten tös idag, eller flera… 🥰!
Ha en härlig vinterhelg allihop 🥶

6 svar till “Klimatförändringar?”

 1. Håller fullständigt med om nyheterna. Helén har fått båda sprutorna och mår alldeles utmärkt för att säga tvärtemot alla andra som gör sina röster hörda!
  Även vi ser fram mot att rörelsefriheten ska komma tillbaka även om vi nog inte kommer utanför gränsen ändå (vi trivs i Sverige!) om inte annat för att få nya bilder, berättelser och filmer från era resor.
  De servicehusen skulle man vilja se mer av i alla länder, känns ofta som om det inte direkt prioriteras oavsett hur bra campingen är i övrigt…
  Snart är det dags att väcka våra kära bilar igen!

 2. Du har så rätt. 😊 Jag är drettrött (på ren värmländska) på alla negativa kommentarer om resor och covid 19.
  Snart är våren här☀️ och vi ska ut med vår första husbil och se oss om i världen, var det nu blir. 😊
  Tack för alla fina turer vi fått följa med er på via Youtube. 👍🏻
  Det har verkligen varit lärorikt och intressant. Kommer troligen kopiera några av era resor som ni gjort, det passar oss perfekt. Hoppas att se fler resor från er snart.
  // Anna & Benny. 🚌

 3. Hej Nilla! 🙋🏼‍♀️

  Vet inte om du fått tag på långkalsonger nu, och kylan har ju gett sig lite. Vill ändå slå ett slag för dessa som kan köpas på nätet. Har själv både undertröjan och kalsongerna, jättesköna att gå i även hemma och helt säkert i husbilen sen!!

  Funderar 🤔 på att köpa ett set till, så jag har medan den tvättas 🧺 men kanske bra att jag tvingas ta på mina andra kläder ibland ?!🤭

  Glömde nästan länken https://www.mjukbambu.se/product/damlangkalsong-av-bambu

  Tack för fina sidor och inspiration

  Ps hur blev det med Göteborg vistelsen i december till slut…?

  /Karin Hille-Dahl

  • Hej 🙂 Såååå lustigt du skriver om det just nu!!! Jag beställde mig ett par långkalsonger för någon vecka sedan och fick dem i förra veckan. Dessvärre var de alltför stora och jag fick skicka tillbaka dem och bad dem skicka två storlekar mindre :-D. Idag bekräftade de returen och meddelade att de inte kunde skicka nya utan jag fick göra en helt ny beställning. Orkade inte det och hade tänkt strunta i det – gå och frysa i stället…. och så skriver du !!! TACK!!!!

   Nop nått Götet blev det inte i år (eller förra året…) 😦 tog in en natt på Varbergs Asia spa en natt istället…. inte alls samma sak. Men det kommer väl fler tillfällen… Nu hoppas vi bara snön försvinner snart så vi kan ge oss ut på vägarna igen och börja leva.
   Kanske ses vi nånstans därute igen, för ni har väl kvar Adrian?
   Allt gott //Nilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: