Nu tittar vi framåt – 2021

Ville trycka in ett sista inlägg för året för att önska alla ett Riktigt Gott Nytt År, tillsammans med några visdomsord från min favoritnalle, med vänner!

Ja, nu har vi väl tittat tillbaka tillräckligt mycket!!! 2020 lär vi ALDRIG glömma! 😷
Min nyårsönskan för i år är (samma som alla föregående år) att alla våra nära och kära ska må bra och vara friska och krya! 💖
…..och att vi ska få kramas igen! 🤗

Att vi kommer att få många tillfällen att skratta så det gör ont! 😍

Visst är det så?!! Fast vi gillar ju saker också 🤣.
I år har det blivit rätt många nya prylar 😬🙈.
Bästa prylen 2020?
Husbilsprylen har jag ju sedan tidigare redan korat = Tältet!!

Även om det såg rätt mörkt ut här 🤣
Betydligt bättre blev det när man inte vände det ut-och-in, vilket är näst intill omöjligt…. men vi lyckades OCH – vi fick (efteråt) skratta så vi fick ont i magen!

Mitt nästa inköp blir en infravärmare-lampa som ska hängas i taket av tältet. Jag kommer stå först i kön när de kommer in på Rusta till våren!!!

Bästa prylen hemma då???
Utan tvekan vår Bosse!!! Han är bara bäst!!!!!!! Ibland får jag ett meddelande i min telefon att ”Bosse behöver din uppmärksamhet”.
Han är inte så krävande – han behöver bara tömmas på damm och grus 😉

Hade aldrig vågat hoppas på att den skulle funka så bra som den gör!!! Man slipper att ständigt gå och borsta av sig under fötterna p g a all ”sand” Binkan drar in.
Mickes kommentar tidigare var: ”ta på dej ett par sockar så känner du inte det”….

Detta är definitivt Mikael!!!
Frågar man honom är nog detta jag: 🤣

Förstår inte vad han menar…. 🤣

Men även om prylar är väldigt roligt – måste man välja ? – då väljer jag utan tvekan upplevelser – minnen och foton!
Mitt utrymme i Google Photo har minskat avsevärt under 2020, (vilket det gör varje år), eftersom jag älskar att ta kort 😍. Kollade precis, och har nu 25 978 foton lagrade där! Måste se till att ta minst 22 st till idag 🤔 – ett på Micke, ett på Binkan och resten på mat…. Mycket mat!!! … och Bubbel!!!! Ja så firar vi 🥰

Slutligen – Ha Ett Riktigt Gott Slut!!! 🥳🥂🍾

Och till de ”mina” 💖

Ni vet vilka ni är 🥰

Och Till Er Alla Önskar Vi Ett Riktigt GOTT NYTT ÅR! 😘🥂🍾

Soon on the road again 🚍💖

25 svar till “Nu tittar vi framåt – 2021”

 1. Haha, det där med grus eller skit på golvet känns igen hemma hos mina ägare. Jag hör ibland min manlige ägare säga att min kvinnliga ägare ska ta på sig sina inneskor.. Om min manlige ägare dammsugit så brukar min kvinnliga ägare alltid hitta på ett sätt att få dammsuga lite efteråt..

  Tack för att ni delat med er av vissa foton och trevliga blogginlägg under året.
  Jag och ägarna säger också ett riktigt Gott slut samt ett riktigt Gott Nytt År
  Allt gott

 2. Så trevligt att följa er. Vi är nya i husbilsvärlden så vi uppskattar verkligen dina inlägg. Gott nytt år!

 3. Ett riktigt Gott nytt år till er oxå. Det är så trevligt att följa er, det har blivit så mycket tips efter alla era reportage runt Svedala. Ska bli så spännande att hämta vår nya husbil nästa år. Tills dess ha de gott. Gunnar och Monica.

  • Detsamma till er 🥳 Va roligt att ni vill följa oss 🤗. Förstår verkligen att ni längtar till att ni ska hämta er nya husbil!!! Den väntan är lååång. Hoppas vi ses någonstans på vägarna 2021 🚍 Gott Nytt 2021

 4. God fortsättning på 2021!
  Tack för att ni delar med er av era upplevelser och ”bästaprylartips”. Vi fick tält och solpaneler i julklapp, precis som önskat 😀 Nu är det bara 3 långa månader kvar tills vi plockar ut husbilen från vinteridet. Men till kommande säsong skippar vi nog att ställa in den.
  Ha det riktigt gott!
  Björn och Maria

  • Detsamma 🥂🍾. Kul att ni gillar följa oss, och visst är prylar roliga 🤪 Vi räknar också ner, nu känns det lite bättre än före jul!!! Förhoppningsvis bara två månader kvar för oss – om inte Kung Bore bestämmer sig för att göra entre sent på västkusten – men det händer ju typ nästan aldrig 🙏🏻.
   Vi har också funderat på att strunta i att ställa in, men det är så mörkt och blir så skitigt med en liten lurvig hund, och sen tycker vi det är bra att längta lite 🙃, men man vet ju aldrig – man kan ju alltid ändra om sig 🤣. Ha det gott 🌸🚍

 5. Gott Nytt 2021 till er och alla andra som älskar husbilslivet. Tack för era trevliga resefilmer och denna trevliga blogg, ni gör verkligen ett fantastiskt bra reportage som vi följer med spänning och får en massa tips. Nu hoppas vi alla att 2021 blir ett bättre år där vi framöver kan sikta på resor ner i Europa, era kroatiska resor har verkligen inspirerat oss. Må så gott så kanske vi ses någonstans efter vägarna. Hälsningar fr Anders & Bettan och vår pärla Laika

  • Gott Nytt 2021 på er också 🥂. Kul ni gillar att följa med oss ☺️. Håller våra tummar och tår att vi ska kunna ta oss ner till Kroatien till sommaren, känns inte helt otroligt 🙏🏻. Ha det härligt 🌸

 6. Hej vi köpte husbil förra året och blev förtjusta i denna semesterform. Vi gillar också era filmer och har sett alla tror jag. Vi har tänkt oss att skaffa en hund nu till sommaren. Vi är därför nyfikna på hur man reser med hund. Vad ska nan tänka på och vilka misstag ska man inte göra?
  Vore jättetacksam för en film ur hundägarperspektiv!
  Tänk på saken!
  Hälsn Anna-Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: