Barndop och liten husbilsmässa

Igår blev lilla Inga Wilma Sonja döpt i Stafsinge kyrka 🥰.

Man kan väl inte säga att hon var jättelycklig över det, utan snarare skitförbannad 😂😂😂 skrek typ hela tiden 😅. Men döpt blev hon ❤️ och när allt var över var hon go å gla igen 😜

Stolta faddrar och föräldrar 🥰.

Senast dopklänningen användes var 2000 (Simon) och dessförinnan Matilda själv 1998 (på bilden nedan till vänster) 🥰

Min syster har sytt klänningen av min mammas brudklänning ❤️, och både Matildas och Simons all namn är broderade i fodret, och nu även Wilmas 🥰 – undra vilket namn det blir nästa gång 🤔.

Denna helgen skulle vi ju egentligen varit på mässa i Jönköping 😭. Trodde faktiskt inte vi skulle sakna det, eftersom vi varit lite besvikna de senaste gångerna vi varit där. Men i år – när det inte blev nån mässa 😰😭😭😭.

Fick se att Fritidscenter / Campea i Falkenberg skulle ha ett litet substitut för mässan, så idag på förmiddagen for vi dit.

Det rådde ingen tvekan om vilket märke som dominerade…..

Vi ville kolla in den nya Adria plåtisen och även Kabes, det fick bli den senare för många Adria var där inte – överhuvudtaget!

Inte den snyggaste plåtisen jag sett…. (min åsikt!)

Säkert riktigt bekväma stolar när man åker där, men vem sitter där när man åker? Jag skulle vilja ha en go soffa! Dessutom för stort bord.

Man skjuter för en vägg – mot och över toalettstolen, och får ett helt ok duschutrymme – men tappa inte tvålen 😂🙈

Sängen var oxå helt ok enligt testliggaren 😜👍🏻

Ok förvaring och utedusch 👍🏻

Då kan vi göra check på Kabes plåtis ✔️. Inget vi skulle downsiza till, men helt ok!

Vi kunde ju inte annat än att kika på Adrias nya modell oxå!

Om vi börjar bakifrån…. Lite tomt?😳

Klar förbättring av garageluckan!!! Dessutom enhandsfattning när man öppnar! 👍🏻

Och äntligen!!!! Rejäla avlopp!!! 👍🏻👍🏻👍🏻

Skitsnyggt, men fortfarande samma tveksamma väggar som vi har i vår… 🤔.

Skulle lätt kunnat avstå från taksängen i vår för det härliga ljus man får in från takfönstret 😍

Ja, vi sa ju aldrig mer Adria när vi haft vår Adria Sonic SBC och så köpte vi en Adria Sonic Supreme. Nu säger vi likadant, aldrig mer Adria, men man ska ju aldrig säga aldrig 😂😉 när barnsjukdomarna väl är åtgärdade är den ju riktigt, riktigt bra!

Mycket mer sevärt på mässan var det inte…. men vi var inte riktigt nöjda.. Vi drog vidare söderut! Det vi var riktigt nyfikna på var en Carthago Malibu charming GT skyview 640 LE RB! Tänkte att de kanske hade någon hemma hos Bengt i Örkelljunga, så man fick klämma och känna lite hur det känns… men nä! De hade däremot en Adria twin van Family, eller vad de nu heter.

Tvärbädd bak – dubbel! Alltså typ våningssäng 😳. Ja, alla är vi olika!!! Vi är sjukt osäkra på om vi ska få klaustrofobi i en van, men tänk om man varit fyra familjen 😱😱😱. Big no no!!! Glömde ta kort på den 😂…..

Nja vi har det nog rätt bra som vi har det ☺️, men visst är det kul att titta 🤪.

6 svar till “Barndop och liten husbilsmässa”

 1. Mina ägare saknar inte mässan lika mycket som alla de trevliga personer de träffar där. Visst kan det vara skôj att få där i hallen, de första dagarna men undra om det inte är kvällarna som drar mest.
  Mina ägare är nog inte riktigt mogna för någon plåtis ännu, men trevligt att ni kikar mot Carthago..😉.
  Allt gott!

  • Jo så är det ju! Lite lagom tid i hallarna men absolut roligast på kvällarna 😊
   Ja vi får fortsätta vara nyfikna tills vi kan få se den på riktigt – när det nu blir! 🤔 Det är ju för och nackdelar med allt…. så inget man bestämmer i en handvänning 😜
   Ha en go semester!☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: