Jag hade nog fel!….

I går morse var det tre platser lediga här på Skallkrokens ställplats i Haverdal, men det dröjde inte länge förrän det fylldes på till bredden!!!

Säkert ytterligare 10-15 husbilar var här förbi under eftermiddagen och kvällen, men fick slokörade vända och köra tillbaka igen! Så jag tar tillbaka det där med att det äntligen börjar glesna på ställplatserna 🙈!

Man förstår ju att den här ställplatsen är väldigt populär!!! 😍 Guldläge!!!

Planen för dagen var att gå bort till naturreservatet och gå en av lederna där, men vi behövde även handla lite i affären så det fick bli den promenadrundan istället – och det blev faktiskt en hel mil 😂. Ja alltså vi gick ju som vanligt lite fel…

Vad gjorde man före alla navigationsapparnas tid??? 🤔 Gick ännu längre fel?!😂

Binkan träffade kompisar – både nära och långt ifrån 😂

Det utlovade regnovädret ändrades till endast ett par skurar på eftermiddagen. Jag tror Micke tog fram och tillbaka stolar och bord tre gånger under eftermiddagen 🤣.

Men runt tre sprack himmelen verkligen upp och det blev en härlig sensommar kväll ☀️

Häpp, dags att sätta fart! Måste hem och sätta igång med bullbak till ett annalkande barndop 🥰, sen ska jag fortsätta testa mitt nya impulsköp – en airfryer! Ajm in lööööv i den!!! Än så länge i alla fall 😜

Morgonmys 🥰🐶

Ha en go söndag allihop 😘

11 svar till “Jag hade nog fel!….”

 1. Som vanligt har ni ett trevligt blogginlägg. 😊 Vi åkte iväg hemifrån Mölndal med husbilen i eftermiddag till Läckö golfbana för golfspel i morgon bitti. Här står vi på ställplatsen helt ensamma, lite förvånade att ingen mer är här är vi allt.

  • Golfbanor har vi aldrig stått på, kanske beroende på att vi inte spelar golf 😂🙈. Fast de flesta har ju trevliga ställplatser och bra restauranger!! Men oftast osäkert på om man får stå där om man inte spelar…🤔
   Ha det härligt!!! 😊☀️

   • Vad bra att du tar upp det här ämnet Nilla, det är faktiskt lite av en het potatis. Som det är nu så är det nästan bara golfare som ställer sig vid golfbanorna som tur är. Väldigt sällan vi ser ickegolfare ta upp plats. Det har hänt att golfare kommit med sina husbilar för att spela golf och det varit fullt på golfklubbens ställplats av ickegolfare. Förödande för golfklubben som därmed tappar intäkten från golfarna (greenfeeavgiften) som inte fick plats utan sura åker iväg igen. Det har gjort att många klubbar tar mer betalt för ställplatsen ofta 300:- för ickegolfare för att gynna dem som spelar golf för det tjänar klubben mer på.
    Att ställa sig på den vanliga bilparkeringen för att äta gott på restaurangen är däremot win-win för alla.

   • Jaha där ser man! Tur vi inte hamnat där någon gång då 😂🙈. Fast den största anledning att vi aldrig kört till en ställplats vid en golfklubb är för risken att få golfbollar på tak / sida 😂😂😂 Men nu vet vi 👍🏻
    Tur man inte måste ha båt på småbåtsklubbarnas ställplatser 🤪🤣😉

   • En annan nackdel med att stå på golfbanornas ställplatser är oljudet från de stora gräsklipparmaskinerna. Ofta drar de igång dem vid vid sex-tiden på morgonen innan spelarna ska ut. Men är man morgonpigg så är det inga problem….
    Hahaha ja det är väl tur att man inte måste ha båt på småbåtsklubbarnas ställplatser. Vi står gärna på sådana, ofta jättebra ställen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: