Vi testar Caravan club… igen

Eftersom det fortfarande är mycket oklart om man ska få en plats vid sextiden en fredagkväll här på västkusten, tog vi även denna helgen in på camping! 🥳

Inte vilken camping som helst heller, utan Caravan club! Vi har varit medlemmar en vända tidigare i denna klubb p g a fina förmåner 😜, men bodde faktiskt då aldrig på någon CC camping 🤔 (om man inte räknar med gratisnatten på Norrviken 😜).

I våras gick vi med igen, p g a det internationella campingkortet. Nu tänkte vi att vi kanske skulle prova en annan camping 😱. I Kärradal hade vi aldrig varit förr – så sagt och gjort, det var dit vi styrde Kossan 🤪.

Vi fick ett mycket trevligt mottagande av ett par i röda tröjor, och även här blev vi ledda av en äldre man på cykel till vår plats 😜.

Och vilken plats….

Ja från det här hållet ser det ju inte så ”farligt” ut?

Men vi har haft mysigare ”utsikter” från vårt lilla tält 😂, (som åkte upp till skydd från vinden). Men men, man kan inte få fina platser hela tiden – eller?!🙈

Jag satte genast igång med en favorit i repris! Kycklingtortillarullar med Mango 🤤

7 ingredienser, snabbt tillagat och sååå gott!! Perfekt husbilsmat!! 🥰

Efter maten gick vi en runda med Binkan för att kolla omgivningarna.

Det finns två trevliga hak i närheten:

”Jippes veranda” och ”Fridas”

På det senare hade vi med största sannolikhet slirat in på vid lunch idag – men de har bara öppet på kvällarna 😕

Gångavstånd till badplatsen – men tyvärr förbud för hundar fram till den 31 augusti 😕
Vår vakthund – Spanarn 😂

Häpp, nu ska vi ge oss ut och cykla en runda 🚲. Ha en go lördag allihop ☀️

8 svar till “Vi testar Caravan club… igen”

 1. Det verkar vara populära campingar det där, ett bra koncept CC verkar köra med.
  Jag försökte få plats på en CC camping i somras men den har fullbelagd. Får nog påminna ägarna om att boka in en helg så de kan använda sin gratischeck på en CC camping.
  Allt gott och fortsätt njut!

 2. Här sitter vi uppe på Höga kusten med ett halvt paket tortillabröd, färdigstekta kycklingfiléer i frysen, creme fraiche och mango chutney i kylen. Gissa två gånger vad vi ska äta!
  Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: