Göta kanal – Borensberg

Efter att ha bytt plats, från en med el och nära servicehus (en plats det dessutom var huggsexa på!) flyttade vi oss till plats 27 – utan el och ”långt” till servicehus, MEN med ett fantastiskt läge längs kanalen – helt suveränt!! 🤩 Vi veliga?? Å inte! 😂

Men var e båtarna???

Vi väntade och väntade, men det var då inte ens en handfull båtar som körde förbi på hela eftermiddagen/kvällen!!! 😳

Men vilket väder vi fick!!! 🤩☀️

Väderprognosen utlovade växlande sol, moln och lite regn. Vad vi fick var sol sol sol – hela dagen lång!! 🥰

Ägnade kvällen åt att studera väderkartan tillsammans med ställplats appen…. Ska vi stanna? Åka vidare? I så fall vart? Herre, jag kommer ju att vara helt utbränd efter den här semestern!!! Tacka vet jag Kroatien-semestrar med förbokade platser (i alla fall i två veckor)! Möjligen tittar man där och då i väderappen efter värmevarningar – åhhhh 🥰

Men att få se lite av norra Sverige har vi pratat om länge och vi är verkligen inte ledsna över att vi gjorde den här resan!! Kroatien finns kvar nästa år, när allt förhoppningsvis är som vanligt igen 🥰.

Vi bestämde oss till slut att köra vidare idag från Borensberg till en camping i närheten av Tivedens nationalpark – men mer om det imorgon 😊

Ha en härlig fredagkväll allihop☀️

10 svar till “Göta kanal – Borensberg”

  1. Egentligen vill jag bara trycka på en GILLA-knapp, så ni ser att jag gillar det jag läser! 🙂

  2. Jag håller med dig, skönare att ligga längre från servicehuset. Vi brukar ligga längst ut. Pga covid19 är ju inga utländska båtar i kanalen och inte många av turistbåtarna kör heller i år tyvärr. Vi saknade också fler båtar. Ha det fortsatt gott 🌞🌞

  3. Kung Sverker är min sons sambos farbror som kör. Blir en reeeek kryssning med den om några veckor. Jo väljer också platser längre ifrån div servicehus och el. Klarar oss med det fi har i bilen. Fortsatt god tur👍

  4. Det var ju en fin plats ni valde, varför ska man vara nära servicehuset när man har allt i bilen, speciellt nu. Vi har varit utmed kanalen vid Söderköping. Och visst är det lite båtar, dom har till och med minskat ner tiderna på broöppningen. Förrut öppnades bron till klockan 20 men nu är sista öppningen 18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: