Vilken sommardag i Apelviken!

Efter en sen fredagkväll var man lite seg i går förmiddag 🥱. Micke hade lite utbildning för Anneli hur man gör film 😜 – väntar med spänning på deras Youtubes 🤗.

Sen gick vi en runda med alla hundarna – fem människor är mer än 4 hundar 😛

Jörgen fastnade vid ett rör och stod en lång stund och tittade ner i det 🤣🤣🤣. Geocaching – inget konstigt med det ju 😝.

Sen hamnade vi på Olles 🥰

Utlandskänsla på hög nivå!!!🥰

Tanken var att gå ännu längre, men det var så varmt och hundarna flåsade, så vi gick tillbaka till campingen ☀️.

Termometern visade på 27 grader i skuggan!!! ☀️🥰

På kvällen hamnade vi åter in ”The Tent”! Hängde upp lamporna vi brukar ha i markisen i Kroatien, det blev ännu mysigare!!! 🥰

Först en omgång tärningsspel, 10 000 eller vad det hette – riktigt roligt! Sen en omgång ”Ryktet går”. När Jörgen skulle rita en Glad gitarrist knäckte han sig och alla andra oxå 🤣, ja från början stod det ju givetvis inte en glad gitarrist på kortet, utan nått helt annat! 🤣 Jag skrattade så jag nästan inte fick någon luft!

Kvällsbilder från takluckan 🥰

Nu ska vi packa ihop, ja just det, tältet med… Micke ska filma sa han 🤣🤣🤣. Vi får se hur detta går 🙈. Sen hem o grilla lite för det ska komma hem nått litet gott att gosa med 👶🏻❤️, nått stort med för den delen 🥰.

Börjar få semesterfeeling 🥰☀️🥰! Ha en härlig dag i solen allihop 😘.

11 svar till “Vilken sommardag i Apelviken!”

  1. Tack för en supertrevlig helg med er . Ja semesrerfeeöingen slog på stort med sol och värme och det passade perfekt då vpr semester startat 😍. Vi passar på att öva på vår konstnärliga sida under ledigheten så får vi se om spelet går bättre när vi åter ses .

  2. Blev lite nyfiken på erat tält, trots att det vart tok-roligt vid uppsättningen. Var hittar man det, blåser man upp det eller är det pinnar osv? Ni ser i alla fall ut att ha det riktigt mysigt

    • Vi har köpt det på Outdoor XL och det heter Bardani Lodge 5. Om du har Instagram kan du kolla vårat konto (Våra husbilsresor) så finns där en film på när vi tar ner det. Micke tyckte vi skulle filma det eftersom det kunde bli kul…… Fick även åskådare som var nyfikna på hur det gick… Men det gick på under minuten – som det egentligen ska göra när man tar upp det också 😀 Inga pinnar – man ”puttar” upp det, först taket sen sidorna – supersmidigt!

  3. Alltid kul att få lite tips på roliga spel. Ska kolla upp tärningsspelet. Ryktet går har vi redan och brukar tvinga på vänner (efter ett par glas….man få inte vara pryd eller finkänslig) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: