Vandring och test av eldstad i Marstrand

Det blev till att packa kylryggsäcken igår eftersom picknicklunchen bestod av grillad kyckling och potatissallad, och det vill man ju inte ens ska bli lite ljummet 🙈 – men det är då verkligen skillnad på ryggsäck och ryggsäck!! Ooooooobekväääm!!! Och nej, Micke kan inte ta den för han e full av kamerautrustning 🙈🤣!

Tog på mig mina ”orm-skor” – alltså inga exklusiva gjorda av ormskinn, utan skydd mot eventuella ormbett 😜 (inbillar jag mig i alla fall).

Micke skickade upp drönaren för att följa oss (funkade tills vi fick möte av ett par andra ”vandrare”, då började den följa dem i stället 🤣🤣🤣.

Vi tog först den blå leden, som sedan gick direkt vidare på den svarta 😍.

Efter några kilometer var det dags för lunch 🤤

Tröttnar aldrig på denna rundan!!!

Blev en paus till uppe på utsiktstornet
Ser ni det, och oss? 😂
Men sitta där någon längre stund kan man oftast inte göra – det blåser ALLTID mycket!!!

Rundan tog två timmar!! Inget vidare tempo kan man tro, men det blir en del stopp när ”någon” ska filma från ovan titt som tätt 🙈🤓

Tillbaka vid husbilen efter dryga 9 kilometer blev det än Briska i solen 🥰 – den med jordgubb och rabarber 🤤🥰 och massor av is!! Sååå gott!

På kvällen ville jag testa min nya ”investering” – en eldstad / grill. Sagt och gjort, vi gick ner till strandkanten (grannarna trodde vi skulle diska 😂😂😂). Det tog en stund innan vi fick eld på vedbitarna – men sen jäklar

Redo för SWEmester 😜👍🏻☀️

Idag är det lördag igen känns det som 🥰. Planen e att ta båten till Marstrandsön och gå rundan där, sedan en utelunch på nån trevlig restaurang ☀️. Ska smörja in mig (tyckte inte det behövdes igår…. det var fel! = röd!😬).

Priset på parkeringen har har gått upp till 150 kr, för en soptunna. På campingen en liten bit bort kan man stå med ACSI för 20 €…… 🤔
Funderar på en sak…. Hur kan de ha en så grön och fin gräsmatta där uppe, när vår hemma mer ser ut som en kal och död ogräsmatta 🤔 – tips?

Ha en härlig dag i solen ☀️☀️☀️

13 svar till “Vandring och test av eldstad i Marstrand”

  1. Marstrand är ett favoritmål. Vilken härlig promenad, synd bara på blåsten. Finns det mycket orm bland stenarna och klipporna? Hua!!

  2. Leden upp till uttsiktsplatsen har vi gått en enda gång, efter en spaövernattning vid trettonhelgen. Gissa om vi höll på att blåsa bort, alternativt frysa ihjäl. Det kanske är läge på ett återbesök??
    Ser härligt ut.

  3. Om du skaffar en trädgårdsmästare så kan han nog fixa en grön gräsmatta åt er 😉 förvånad att det är så tomt där, kan det vara priset? 🧐🤨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: