Glad påsk från bästkusten!

Innan vi for från Hälleviksstrand i fredags morse, gick vi en runda för att utforska byn. Fanns där något liv? För där vi stod var det helt dött!!!😂👍🏻

Hälleviksstrand yatch club, och lite från ovan så klart!

Havet låg som en spegel 🥰

Vilken mysig by! Gissar att flakmoppe e deras favorit-transportmedel 👍🏻, med bil hade man i alla fall inte kommit fram på de små gatorna! 😂🥰
Ett av träden var pyntat med påskfjädrar och färgglada ägg 🤩

Tillbaka vid husbilen igen packade vi ihop oss och for vidare! Jag var sugen på kräftor….. 🤤

Det blev Smögen 🥰. Sist vi var här för två år sedan var ställplatsen full… av norrmän…. Har för mig att vi var två eller tre svenska bilar där då. Nu var det samma – fast utan norrmän… alltså tre svenska husbilar 😂👍🏻 = ingen trängsel!

Förstår i och för sig varför vi var så få!!! 230kr för en grusparkering utan el eller servicehus!!! Hutlöst! Hade egentligen hellre stått på campingen för 170kr på berget, men föredrar ställplatser i dessa tider = minimal smittorisk 👍🏻. Så det fick svida… 🙈 Dessutom gångavstånd in till Smögenbryggan!

Efter lite lunch i vårsolens sken gick vi in till Smögen för att köpa lite kräftor. Har aldrig sett så lite folk på smögenbryggan, så vi vågade oss faktiskt på att ta en öl på en uteservering ☀️. Även på Göstas var det folktomt, så det kändes helt smittosäkert att inhandla mina kräftor 🥰.

Mums! 🤤

I morse tog vi vandringsleden på Sandön, samtidigt passade jag på att uppgradera min geocach-app , till premium. Tänker att nu när det är naturen som gäller resten av året, så kan man ju åtminstone roa sig lite?!

Hittade ett par stycken faktiskt 😃
Sen vi var här sist, har de byggt en utsiktsplats och fixat leden lite längre 🥰. Men vinden ven om öronen och jag trodde ett tag att jag skulle kunna bryta av dem med ett klick 🌬Aj!

Efter diverse tömning och påfyllning av vatten, körde vi vidare igen! Mot ny ställplats 🤪

Lysekils Marina

Vilken cool ställplats!!! Vädret däremot är inte så bra som igår, (då blev näsan min röd i solen 🙈), men det gör inte så mycket för nu var det dags att göra lite påskmat 🐣.

Hoppas ni får en riktigt Glad påsk allihop 🐣

Stay safe 😷😘

8 svar till “Glad påsk från bästkusten!”

 1. Men va Micke, Norrlands????
  Jaja man tager vad man haver i dessa tider👍🏻🍺
  Ni ser ut att ha det gött👍🏻
  Glad Påsk på er!

 2. Vilket härligt inlägg från vår fina Bästkust. Vi tänker åka husbil så länge vi får och tills vidare hålla oss i VG-regionen.
  Hittills har vi bara hunnit med en premiärtur ett par nätter, men vi som är fritidsforskare på heltid åkte hem till påsk och väntar på fint väder nästa vecka. Geocaching har vi tagit upp, är en kanonbra sysselsättning i dessa tider.
  Ha en fortsatt trevlig påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: