Kan man inte träffas på riktigt, får man lösa det!

Helgen blev ju riktigt bra trots en katastrof-fredagkväll 🙈.

Fricamping är ju verkligen att föredra i dessa tider, och var tvunget att ta ett kort ut från det viktigaste rummet 😂.

Som en grann tavla 😍!

Cobben åkte fram och jag hade lagt kycklingfiléerna i en för mig ny marinad – spicy 👍🏻 ingefära, sambal oelek och lite annat smått och gott. Blev riktigt riktigt gott! 🤤

Sämre utsikt har man ju haft 🤩

Klockan började närma sig åtta, så vi tog fram iPaden och satte oss till rätta. Vi hade nämligen planerat in en träff med Roger och Lena via FaceTime

Det blev nästan som de satt i soffan mittemot 🥰

Man behöver en liten paus från allt elände i världen och det fick vi verkligen 🤣❤️ Tack!!! 😘

Imorse såg det jättehärligt ut i solen! Det var det inte!!! Kallt som i Sibirien ❄️

Det blev ingen långrunda 🙈

Vi är glada för varje resa vi kan göra 🥰. Man har aldrig tidigare tänkt tanken att man inte skulle åka!!! Förra året fanns ju inte ett moln på himmelen i något avseende! Eller?! Nu finns det många! 😣

Ja, man ska undvika onödiga resor! Men det finns nog större smittspridare än vi husbilsåkare! Viruset kommer inte försvinna i det närmaste – vi måste hitta ett sätt att överleva – på alla sätt!!! Annars dör vi av depression istället! 🙈

Vi storhandlar, utan att hamstra! Vi använder inte servicehus eller offentliga toaletter. Vi tvättar händerna 🤪 och är hemma när vi är sjuka! 😷 Begränsar man dessutom umgänget, och FaceTime:ar eller träffas utomhus, så ser jag inte problemet i att fortsätta åka? 🚍 Stannar vi dessutom i samma län, så påverkas inte heller vården om någon av oss skulle bli riktigt sjuk! Eller??? 🤓 Har jag rätt eller har jag rätt? 🙃

Var rädda om er! 🙏🏻😷

P.s. En fågel har viskat i mitt öra att det kan komma en ny film på vår Youtube-kanal senare idag 🎬🤪

10 svar till “Kan man inte träffas på riktigt, får man lösa det!”

 1. Håller fullständigt med…..husbilslivet är det som är bäst…..bara lite värme också.

 2. Vi behöver försöka leva någorlunda normalt. Risken finns för djup depression om alla låser in sig och inte vågar gå ut. Bara vi respekterar avstånd och håller oss utomhus så skall det inte vara farligt. Och håller oss hemma vid sjukdom…

   • Jag har slutat att läsa där just nu. Antingen HB bilder som folk blir arga på och inte vill se eller arga inlägg på att man skall låsa in sig… vi kan inte sluta leva! Och skall inte heller enligt vår egen regering.
    Vi har avbokat resa till Finland, vi skall inte träffa släkten. Vi besöker inte våra föräldrar utan handlar åt dem och levererar på utsidan på trappan. Vi jobbar hemifrån och åker inte kollektivt…handlar på tider de flesta är hemma. Nu finns det inte så mycket mer vi kan göra innan 🤯🤯🤯.
    Nästa vecka flyttar vi till HB’n och HB’n tar oss någonstans där vi kan hämta kraft att orka fortsätta följa dessa nya samhällsregler.

   • Samma här!! Hoppas bara att de inte förbjuder oss…. väntar bara på det 😣 då får vi väl flytta ut i den på uppfarten och fälla upp en Kalle Anka skärm med öländsk utsikt 😂
    Håller tummar och tår att vi får fortsätta åka!!!!!! ✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻

   • Finns ju dem som bor i sina HB’n. Vart skall de ta vägen i så fall 🙄 Campingarna kanske blir nästa att stänga och allmänna toaletter, duschar mm men ställplatser? De är ju parkeringar…

 3. Det gäller att vara kreativ i dessa tider. Man får väl ta en middag ”ihop” men knytis haha 🙂

 4. Ingen större risk att vi blir förbjuda att åka ut med husbilen. Campingarna anpassar sig nu efter läget och inför nya rutiner. Fick mail från Båstad Camping idag eftersom vi har bokat. Ställplatser gör nog också åtgärder för att öka säkerheten. Det säkraste ur smittorisk är så klart fricamping men då skall det kännas att stå där. Vi fortsätter åka så fort vädret är bra.

 5. Söker fricamping platser i norra Halland. Mellan Kungsbacka-Halmstad Tack på förhand. Vad är ni på dena platsen?

  • Det är Smarholmen 👍🏻, finns inte jättemånga platser på västkusten tyvärr… finns ett par parkeringar vi brukar stå på i Åsa och Frillesås med, men de är inte gratis… Hittar du fler får du gärna tipsa tillbaka 😊☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: