Ensamma i Frillesås!

Om det är för att det är tidigt på säsongen eller om det är på grund av rådande omständigheter 🦠 vet jag inte… men vi blev ensamma här i Frillesås oxå 😂.

Detta har blivit en favorit för oss eftersom här är så fina omgivningar tillsammans med gräsplatser och havsutsikt 🥰….. å så e de billigt 👍🏻 😜.

Min förkylning (eller vad det är 🙈…) är som den är. Jag är mest nojig över att det värker i kroppen… annars är jag hyfsat okej, lite småförkyld bara …. mår rätt bra efter en dubbel Panodil…. Men jag håller mej på avstånd! Går inte in i någon affär eller träffar folk! Förutom Micke då…. 🙈. Just in case! Men det ligger inte i min natur att vara hemma från jobbet med en småkrämpa! 😫 Samtidigt vill man ju inte bli som han de skriver om just nu – ”After-ski-bartendern i Österrike – som smittade jättemånga!! Får väl se hur det artar sig…. symptomfri i två dagar är väl det man får ta fasta på. 😷

Micke for upp ur sängen kl 7 imorse för han ville ut och leka 😂

Det blev några riktigt fina kort (filmen kommer kanske på Youtube-kanalen) 🤔

Även i detta inlägg måste jag dela med mig av en fiffig husbilsrätt! Köttfärspaj!

Snabbt lätt och light 👍🏻

Köpte en teflonpajform sist jag var på Gekås, väger ingenting typ. Istället för fet pajdeg tar man ett Libabröd, köttfärssås man förhoppningsvis har i frysen, lite riven ost ev tomat / rödlök – sen vips in i ugnen 👍🏻👍🏻👍🏻

Torstensvik by night 🤩

Torstensvik by Breakfast ☀️

Efter att Panodilen kickat in gick vi en promenad med Binkan i strålande solsken men bitande iskall vind!

Väl tillbaka vid husbilen satt vi oss i lä – dåååå blev det gott!!!

Alla måste ju ha var sin stol!!

Riktigt gott blev det!!!

Själv fick jag ta på solglasögon i det bländande skenet som blev 😎
Ha en go dag i solen önskar vi er alla!!
Från oss i husbilskarantänen 😷🦠🥰

OCH: Var snälla mot varandra!!! 🤟🏻 Tänk på oss som inte har skithuspapper när ni roffar åt er två – tre balar! Köp Alvedon när ni behöver det!! Skärp era kommentarer i sociala medier!!!! 😤 😒 Det är inte läge att vara egoistisk eller elak nu! Kärlek 💕 Vi ska klara det här!

10 svar till “Ensamma i Frillesås!”

 1. Det är ganska tomt här med… bara vi och tre till och bara 10 på citycamp…
  Se till o krya på dig! 🦠 eller inte 🧼🚿😷Och jag lovar det finns 🧻 i massor 😂

 2. Vi är ensamma på denna gatan. Vi njuter av en solig dag. Totalt fyra hb på ställplatsen. Ikväll blir det grillad fläskfilé. Hoppas du tillfrisknar snart. Trevlig helg🤗

  • Ja vilken härlig helg!!! Hoppas verkligen inte att de tvingar oss att bli hemma 😢 våren är ju det absolut bästa!!!! Har ju lixom redan varit i karantän 😂 Ha det härligt!!! Ingen större fara med mig men är ändå försiktig!

 3. Den där Västkusten har allt fina platser. Synd att det är aningen långt för mig för en helg. Men vem vet vad som sker i sommar för ägarna har nu börjat planera om.
  Hur gör ni i sommar, står Kroatien fortfarande på körschemat?

  • Det har den allt , men nu har ju närmare till platser vi tränar efter 😂
   Hur vi gör med semester får framtiden utvisa – får och kan vi åka till Kroatien gör vi självklart det, men går det inte får vi tänka om – fiffigt med husbil 👍🏻😜

 4. Vilken härlig plats ni har hittat till. Det blir så fina bilder från ovan, med drönaren.
  Se till att bli frisk nu.

 5. Hej! Ser att ni har stolsöverdrag från Ullbädden, är ni nöjda med dom och hur är passformen, vi verkar ha lika stolar som ni, men när jag mäter från dynan till toppen av ryggstödet är de 80 cm…hmm?

  • Hejsan Vi är supernöjda! Sååå sköna att sitta i, man blir inte svettig 👍🏻 jämfört med filtarna vi hade innan! Nackstöden är toppen när man t ex ska luta sig tillbaka och se på tv. Däremot e armstödsöverdragen lite irriterande ibland eftersom de inte sitter fast på ett bra sätt… men allt kan ju inte vara 100 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: