Vad kommer sen?

Förvirringen är i stort sett total för tillfället! Eller? Stänga skolorna eller inte? Stanna hemma, men glöm ändå inte att restauranger, hotell o dyl behöver oss som allra mest nu. 😶

Ett är i alla fall säkert: Vi ska stanna hemma om vi är sjuka! I morse låg jag från klockan 4 till kl 6 och funderade på om jag skulle gå till jobbet idag eller ej – tjock i halsen, feberkänsla och ont i kroppen, så jag kom rätt snabbt fram till att jag skulle stanna hemma, (normalt hade jag tagit en Ipren och gått och jobbat) 🤭. Men i dessa tider 🙈. Man vill ju lixom inte vara den som smittar ner en hel arbetsplats om det skulle vara Corona…. 🦠😷.

Vi fick en sen avbokning i veckan på ett besök till jobbet där vi bokat hotell övernattning på Strandbaden. Istället för att låta den brinna inne, lottade vi ut den till personalen – jag vann!!! 🤩

Helt ensam i poolen 🥰

Men kanske var man inte helt ensam i poolen.. … 🦠🤔, med tanke på vart jag ligger nu…. 🤒 men man kan ju inte sluta leva?! Tror det jag fått, snarare beror på att vi satt rätt länge i utepoolen med blött hår… och värken i kroppen är nog träningsvärk från simningen i poolen 😜🤣 sjukt otränad…

Men så skönt att få en paus från allt, än bara för en kort stund! Största besvikelsens var dock frukosten 😢 – ingen buffé utan man fick två tallrikar med lite av varje. Förstår det, men ändå…..😫

Micke var nog gladast att det fanns en el-plats ledig till sin nya bil 🤪

Perfekt för en smålänning 😂

Men jag tar det på allvar! Jag håller avstånd! Om jag inte blir sämre, tar vi en tur i helgen – men håller oss långt från folk 😷. Vi har ju allt med oss – ingen kommer utsättas för smitta 🦠 – vare sig förkylningsvirus eller Corona🦠!!!

Vad jag däremot är allvarligt orolig för är hur detta ska sluta ekonomiskt!!! RIKTIGT orolig!!! 💸💸💸 Det kommer bli dyrt för oss alla! De talar om en enorm lågkonjunktur, inflation och 30-40% arbetslöshet 😧.

Och tänk om de förbjuder oss att åka husbil – dååååå pratar vi depression – för oss!!! 💊

En sak till förresten…. vi börjar få slut på toalettpapper 🙈

11 svar till “Vad kommer sen?”

 1. Vi åker ut med husbilen denna helg. Citycamp blir det – undrar om det är någon mer som vågat sig dit? Marie skall bara in o köpa toapapper först…

 2. Ja du , detta är verkligen i ett kul . Ryser i hela kroppen för vad som komma skall . Vi får nog förbereda oss på att det blir värre innan det vänder 😟. det är superviktigt att hålla den basala hygienen. Följa hälsomyndihetens råd och försöka att ha lite distans till varandra. Däremot måste vi ju ut och handla och hunden måste rastas etc. Det är ju omöjligt att låsa in sig . Jag tror att det inte är någon större fara att åka ut med husbilen om man ser till att hålla sig till platser med mindre folk på. Det finns ju många fina platser att ha möjligheten till fricamping då man i husbil lätt kan ha självhushållning en helg 😊. Man har ju kök, toalett etc med dig 😁 . Krya på dig så ses vi snart igen 🚐

  • Tror inte heller på det där med att låsa in folk! Däremot måste man ha sunt förnuft! Då e ju fricamping toppen 😜👍🏻. Och det ska bli sooool!!! 🥰☀️ roligare att vara förkyld i husbilen än hemma 😊😷

 3. Ja vart ska detta sluta?
  Läste i lokaltidningen att populära restauranger tappat över 70% av sin försäljning. Därutöver hela resenäringen, idrotten, ja det kan bara fortsätta med uppräkning.
  Det enda som jag kan hitta som positivt just nu är att jag ska komma ut imorgon så imorgon kväll ska mina ägare fricampa någonstans vid en sjö.
  Trevlig helg och krya på dig!

 4. Att låsa in folk kommer bara att öka på depressionerna och ensamheten! Vilket ger nästa press på sjukvården… vi hör allt vi kan för att delta i att stötta alla lokala företagare vart vi än är. Men slut på toapapper är det inte, det kan jag garantera! Fabriken i Edet går på full fart och levererar till alla som beställer på löpande band, affärerna skall bara hinna få ut sina leveranser från sina lager. Direktförsäljning från lastbilar hade kanske vart årets grej just nu 🤔😉

  • Håller med helt och fullt! Vilken smart idé att sälja direkt från lastbilarna 😂😂😂 kanske nån som nappar på det 😜 Ha det gott i solen och hoppas allt återgår till det normala så fort som möjligt! 🙏🏻

 5. Är också orolig för landets ekonomi. Småföretag klarar ju inte detta i längden, kanske inte större företag heller förresten. Känner ändå att husbil är rätt grej nu. Vår plan är att resa i Europa i sommar, men om det inte går blir det Sverige.

  • Exakt! Tror husbilsförsäljningen till och med kan öka inför denna sommar! Vi har bokat Kroatien men kan man inte åka får vi tänka om! Om man nu får semester i juni / juli i år – allt e ju helt upp och ner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: