Dessa fantastiska prylar

Jösses med grejjer man har i husbilen!! Det märks tydligt när man ska fylla upp den igen efter vinteruppehållet😂! Även om vi långt i från tagit ut allt!!! Jag har en rejäl packlista, men den är knappast komplett. För visst kommer man i håg vad det var man plockade ut i höstas 🤪 – not!

Men nu börjar det ordna till sig igen 😊. Skåpen ekar inte längre tomma. Men…. det finns väl alltid ett meeeen! Tittar – as we ”speak” på TV4 Vädret…. det blir ju knappast något Marstrands-väder till helgen 😂, men kanske ”fylla-förråden-väder” 😜. Vi får se, vi får se! Huvudsaken är att ljuset kommit tillbaka!!! 😍

Bubblet står på kylning! 🍾 (men grannen har fortfarande inte tagit ner julbelysningen ute ännu 😂 – så här tidigt har vi aldrig varit igång) 😝.

Jag har ju listat våra bästa prylar på en sida här på bloggen, men just nu skulle jag behöva lite tips!

Skulle behöva en riktigt bra liten uppladdningsbar dammsugare! Den vi har e skit rent ut sagt! Någon som kan rekommendera nån?

Sedan håller jag oxå på att titta efter en stavmixer – helst uppladdningsbar. Jag har fått dille på att mixa banan, frusen mango och frusna hallon 🥰, men får inte ta med min matberedare i husbilen 🙄. Såååå behöver rekommendationer även här!! 🙏🏻 Måste klara is!

En annan pryl som redan står på min inköpslista, är en sån här:

ThermaCell Halo Mini

Känns inte som det är nån brådska med det inköpet, men ändå… 🤪

Jag brukar väldigt sällan ställa frågor ”rätt ut i etern”, men nu gäller det ju prylar 😝 – Vilka är era bästa, som ni inte åker hemifrån utan??

15 svar till “Dessa fantastiska prylar”

 1. Hej Nilla, vi har med en liten Blender för att göra smoothie i och även en stavmixer med ballongvisp för att kunna vispa grädde👍😄

 2. Av en händelse fick jag tag i en laddningsbar dammsugare från Makita, som använder samma batteripack (18V) som allehanda skruvdragare och manicker. Funkar bra som dammsugare, som används frekventivt med 3 små hundar i bilen.
  Stavmixer är bra och vi har liknande med tillbehör likt den bild du visar. Jag tror inte laddbart är gott nog här då det behövs lite effekt för att hantera smoothies på frusna bär. Ta ett snack om att sätta in en rejäl inverter så ni alltid har 230V i uttagen även när ni ligger utan elplatta. Det är sååå skönt att inte behöva bekymra sig och ger samma komfort som att vara hemma. Vi har en stor blå burk som det står Victron Multiplus på.
  Prylar av allehanda slag är kul och helt plötsligt stod det en gummibåt med motor i garaget, då det kan vara trivsamt nere i Kroatien.

  • Den där ska jag kolla på – fiffigt när man kan ha batteriet till flera saker!!!
   Den där stora blå buken var ju inte så billig 😀 Men visst vill man ha det som hemma!!!! Är lite dåligt på de där tekniska sakerna – min sambo som koll. Båt e superkul!!!! Speciellt i Kroatien, men vi har även använt vår kanot i Marstrand 🙂 Tack för tipsen!!!

 3. Hej! Välkommen ut p vägarna igen😀
  Vi har en ryobi dammsugare som suger kanon, den väsnas visserligen lite, batteriet till den passar även till kompressor cykelpumpen som kan pumpa bildäcken vb👍

 4. Tyvärr kan jag inte bidra med några tips på maskiner, då vi sopar och skakar mattor, har en burk och skakar grädden i hahaha Lycka till med att hitta något smart och bra.

  • Man ska inte förringa hederligt arbete!! 😂 men Binkan drar in lite väl mycket grus och sand… så behöver verkligen en dammsugare känner jag… mixern är mer en ”lyx” jag funderar på (har oftast med sprutgrädde 😂)
   Ha de härligt!!!!

 5. Vi har Biltemas 12V med sladd + förlängningssladd. Suger ganska bra – blir mycket damm o hår m m i behållaren. Kvaliteten är väl inte på topp..man får som vanligt vad man betalar för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: