Vi gillar prylar!

Som jag skrev i gårdagens inlägg, är inlägget (eller snarare sidan) ”Våra bästa prylar” det andra mest lästa bloggen genom tiderna,

så jag gissar att vi inte är ensamma 😉😜.

Inte alltför sällan blir det alltså hårda paket i julklapssäcken eller på födelsedagarna 🤪.

Min mest utslitna app från mars till november är Yr.no. Vädernörd? 🤣 Japp!

Redan när vi är på väg hem på söndagarna, tittar jag på hur vädret ser ut inför nästa helg, sen följer jag detta flera gånger dagligen fram till fredagen – då vi kör dit vädret är bäst 🤩. Det är ett tufft jobb 🤪, man måste ju dessutom jämföra med SMHI, klart väder, väderradar och en massa andra – nästan ett heltidsjobb 😂.

Årets hårda paket för min del blev en väderstation 😍 – nu kan jag se temperatur inne och ute, vind och regn! 🤩

Micke satt upp vindmätaren i lyktstolpen utanför huset, men vi får nog flytta upp den till nocken på huset i stället, för igår när det blåste typ storm, läade huset så att den inte mätte riktigt rätt! 😒.

I appen ser man även alla andra stationer på en karta, man kan följa mätningar timma för timma, få varningar osv 👍🏻. Så om nån vill veta exakt väder i närheten av Lövstaviken, Falkenberg – får ni höra av er 😜 så skickar jag exakt mätning 😉.

Micke behöver ju få igång youtube-kanalen något, den är ju inte riktigt uppe i de nivåer så man kan så tagga ner på arbetet 🤣🤣🤣 – så hans hårda paket blev en rolig leksak.

Kanske blir det en uppdatering på kanalen nån dag framöver 😜.

Ha en härlig trettondagshelg allihop 😘, nu ska jag städa 🧹 bort julen 😋.

%d bloggare gillar detta: