Blogspot-bloggar – nu ger jag upp!

Nu ger jag upp!!!

Jag är oftast urusel 🙈 på att lämna kommentera på bloggar – läser däremot väldigt många 😜, men plötsligt händer det!

MEN på vissa bloggar är det faktiskt helt och fullt omöjligt att lämna kommentarer!!

Har precis skrivit en lång kommentar på ”Joy – tillsammans” som är i fantastiska Zell am See, och har cyklat upp för ett berg 😍, vad händer? Jo, jag fyller i namn och www-adress, klickar på ”kommentera” och så försvinner allt 🤬 🤬 🤬

Lyckats tidigare när jag gått in via Chrome, men nu går det inte heller, vad gör jag för feeeeeeel???

12 svar till “Blogspot-bloggar – nu ger jag upp!”

  1. Har också ett delikat problem, när jag ska lägga till bilder på vår husbilsblogg så ser allt bra ut. Men när jag uppdaterar så är bilderna borta 😲
    Sannerligen konstiga fel på många bloggportaler 🤬

  2. Åh nej är det så illa. Tackar i alla fall för att du har försökt med en kommentar. Det verkar som om jag borde byta till något annat, och vilket? Vill ha mitt bloggnamn kvar, vilket kanske inte går då? Ja det blir något att ta itu med under hösten när vi kommit hem.

  3. Jobbigt när det inte funkar … Förr kunde jag kommentera via mobilen, men det går inte längre … suck. Men från datorn lyckas jag oftast! (Har dock haft perioder av problem, så känner igen det!!!) Kan det kanske vara som Matts skriver, att Google konto underlättar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: