Blogspot-bloggar – nu ger jag upp!

Nu ger jag upp!!!

Jag är oftast urusel 🙈 på att lämna kommentera på bloggar – läser däremot väldigt många 😜, men plötsligt händer det!

MEN på vissa bloggar är det faktiskt helt och fullt omöjligt att lämna kommentarer!!

Har precis skrivit en lång kommentar på ”Joy – tillsammans” som är i fantastiska Zell am See, och har cyklat upp för ett berg 😍, vad händer? Jo, jag fyller i namn och www-adress, klickar på ”kommentera” och så försvinner allt 🤬 🤬 🤬

Lyckats tidigare när jag gått in via Chrome, men nu går det inte heller, vad gör jag för feeeeeeel???

  12 comments for “Blogspot-bloggar – nu ger jag upp!

 1. 16 september, 2019 kl. 07:56

  Först nu 😳😂😂😂
  Jag gav upp för länge sedan. Vissa luckas jag via fb men inte via själva bloggen 🙄

 2. 16 september, 2019 kl. 08:16

  Mina ägare har tyvärr också gett upp då de inte har funnit någon bra lösning på problemet. Synd, men irritationen blev aningen hög ibland..

  • 16 september, 2019 kl. 08:48

   Aningen? 😂

   • 16 september, 2019 kl. 09:39

    Kanske lite mer än aningen då..😀😉

  • Husbilen Ventilen
   18 september, 2019 kl. 07:54

   Härligt att höra att det är fler som svär över detta 🤣🤣

 3. 16 september, 2019 kl. 11:13

  Har också ett delikat problem, när jag ska lägga till bilder på vår husbilsblogg så ser allt bra ut. Men när jag uppdaterar så är bilderna borta 😲
  Sannerligen konstiga fel på många bloggportaler 🤬

 4. JoY
  17 september, 2019 kl. 07:49

  Åh nej är det så illa. Tackar i alla fall för att du har försökt med en kommentar. Det verkar som om jag borde byta till något annat, och vilket? Vill ha mitt bloggnamn kvar, vilket kanske inte går då? Ja det blir något att ta itu med under hösten när vi kommit hem.

 5. 17 september, 2019 kl. 07:39

  Du måste ha Google konto, då funkar det lika bra som på WordPress

 6. FREEDOMtravel
  21 september, 2019 kl. 07:23

  Jobbigt när det inte funkar … Förr kunde jag kommentera via mobilen, men det går inte längre … suck. Men från datorn lyckas jag oftast! (Har dock haft perioder av problem, så känner igen det!!!) Kan det kanske vara som Matts skriver, att Google konto underlättar?

  • 22 september, 2019 kl. 09:51

   Använder till 99,9 % alltid mobilen eller Ipaden, så det får va! Visst kan man använda Google-konto men vad e då vitsen med att det står www-adressen 🙈. Nä…. avvaktar tills de uppdaterat den funktionen 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: