Grisfest och glädjande post!

I morse vaknade vi av att det luktade bacon! När jag kom ut luktade det mest brandrök och jag tittade mej oroligt omkring! Det var ett stort rökmoln inte långt i från oss – va?! Brinner det??!🔥

Nä då….

Idag är det onsdag och då bjuder campingen på helstekt gris!

Vi var något glada när vinden vände strax efter lunch och vi slapp bacon-lukten 😂

Strax efter frukost kom en kille från receptionen ner till oss med post!!!!

Efterlängtad sådan kan jag säga!! Hade nästan gett upp hoppet, men det funkar alltså!!!

När vi kom till Tyskland i förra veckan märkte jag nämligen att jag glömt en sak hemma 😱 – hjärnan gick på helvarv, typ som professor Baltazar (tv-serien från när man var liten)!!! Så vred jag på kranen 💡 och bad Matilda posta det till mej på Camping Simuni – och det kom fram!!! Hon postade det i måndags förra veckan och jag fick det idag 👍🏻. Ren och skär lycka!!!🍀

Imorgon lämnar vi Pag och far vidare till Krk (tillbaka igen typ.., ja, logistiken var kanske inte den bästa på denna resan 😂)

Kommer sakna denna platsen!!!

När jag var uppe och checkade ut för en stund sedan, försökte jag boka den igen för nästa år – det gick dåligt 😢 fullbokad! Endast en vecka i slutet av juli var ledig, men det passar inte oss. Ska boka den 2021 istället 😊☀️👍🏻

Visst e de för söta på sina ”kylmattor” 😂

Häpp nu ska vi gå och äta gris och njuta av sista kvällen så mycket det bara går!! 🥰

Det ska visst dessutom bli fyrverkeri senare ikväll! Har lite blandade känslor inför det eftersom jag inte vet hur Bingo kommer att reagera 😳 – hoppas på det bästa och tror han e en cool kille (han får sitta i mammas knä 🥰)

4 svar till “Grisfest och glädjande post!”

 1. Verkar som att Postnord fungerar bättre till utlandet än inom Sverige, grattis till det!
  Oj, planerar ni redan för semestern 2020..😀.
  Tur det finns kylmattor för vissa..😂.

  • Ja det trodde jag faktiskt inte! En chansning!! Bra att veta att det funkar 😜👍🏻
   Planerar och planerar, det är hit vi vill åka och vi reserverar en plats men behöver ju inte bestämma oss förrän april samma år och då är det ju ändå vara en liten slant man behöver punga upp med – man kan alltid ändra om sig 😊☀️ fast det brukar vi inte 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: